Most akkor bebikomp, vagy nem bebikomp? Ki hogy van vele?
Én komp párti vagyok, lehet az egyetlen.
De nekem mindkét gyerkőcöm imádta, a második még most is szereti (9hós)Bejárja vele a házat!Ha elfárad benne le tud ülni.Szerintem sokat segít a baba járásaban, tehát hogy eljusson oda ahová szeretne.Én nem bántem hogy megvettem.Megint megvenném.Majd jönneka válaszok hogy kifárad a háta.De ha csak ül a fenekén is fárad a gerince.Feküdni nem akar, csak menni és menni.
A barátnőm lányának elakadt a kereke, a gyerek arcra esett kompostul, a kezét nem tudta előre tenni, 6 éves koráig nem voltak felső metszőfogai a kislánynak, mert kitörtek!!!
Soha nem vennék, nagyon balesetveszélyes.
A komp az égvilágon semmire nem fogja ösztönözni,mivel nem lesz rá szüksége,minden erőfeszítés nélkül tud majd közlekedni.
A kislányod rá fog jönni a helyes technikára ha adsz rá neki időt,de ha esélye sincs,mert beleülteted a készbe-jelen esetben szó szerint-,akkor nem fogja motiválni a düh,h meg akarja csinálni.
Egy barátnőm kisfia még oviban is lábujjhegyezett a komptól,gyógytornára kellett járnia.
Látom azok írták a negatív többnyire akinek nincs.
Igenis ösztönzi a gyereket a járásra mert látja eljut vele oda ahová akar.
Amúgy el sem tudom képzelni milyen gagyi komp lehetett amivel hasra esett a kislány mert a miénk ha megbotlik is nem tud a komp megdőlni.
Ismerősöm gyereke 1 éves múlt és még csak nem is teszi a lábait.A fiam 9 hós lesz és mióta kompa tettem azóta a komppal megy amerre akar vagy ha a kezét fogom megy nagyon szépen.
Szerintem senkire ne halgass kérj kölcsön egyet 2 napra és meglátod hogy mit szól hozzá a gyerkőc.És neked is egyszerűbb lesz.
Nekunk is volt kompunk. Nem vettuk, kolcson kaptuk. Amikor mar tudott ulni a kisfiam, akkor bele tettuk. Mivel igen aktiv, es nem igazan szerette soha, ha sokaig ugyanazt kell csinalni, igy mindig max 5-10 percet volt benne. Ez alatt azert ezt-azt tudtam tevekenykedni.
A mozgasfejlodesenek sem artott. 7 honaposan felallt, 8 honaposan maszott, 11 honaposan onalloan ment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!