Milyen a jó bébikomp? És a babádnak milyen van?
Figyelt kérdés
2010. nov. 18. 19:41
1/10 anonim válasza:
Zenél,villog,hintává alakítható,levehető a játéktálca róla,masszív az ülőkéje,színes,figyelemfelkeltő,még most sincs baja.Akciósan vettük a Corában 8000 ft-ért.A lepontozók kedvéért írom,h kutya baja a gyerek mozgásfejlődésének.
3/10 anonim válasza:
Szia.
Azt nem tudom, hogy milyen a jo komp, de nekunk ez van.
Ajandekba kapta a lanyom, de meg nem hsznalja, mert nem allt fel.Max 10 pecet van benne ha nem tudok elmenni mashogy zuhanyozni.
Eddig kb 3-4 alkalommal fordult elo.
9 hos mult
4/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Nincs jó bébikomp. A gyerek mozgásfejlődése szempontjából csak káros ez a találmány.
6/10 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!
Valóban. A kérdésem után, jobban utánaolvastam a témában és eldöntöttem, hogy nem veszek a kisfiamnak mégsem.
Az ellenérvelők táborában többen vannak.
Köszönöm a válaszokat.
2010. nov. 18. 22:16
8/10 anonim válasza:
Aha persze addig a bébikomp sem volt rossz még kinem találták a járás segítőt 10-ezrekért, de most már valamire fogni kell,hogy rossznak lássa az ember.
9/10 anonim válasza:
Mindig is hagyd a gyereket magától fejlődni, nem kell neki "járókeret":)
10/10 anonim válasza:
Semmilyen! A bébikomp az egyik legrosszabb találmány, amivel valaha találkoztam!
"addig a bébikomp sem volt rossz még kinem találták a járás segítőt"
A járássegítő sem segít a babának, de az nem annyira ártalmas,m int a komp. De szerintem mindkettő felesleges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!