Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád...

Mennyi idős volt a babád amikor először kapott lábbal hajtós kismotort? Mikor érdemes venni először?

Figyelt kérdés
Mondjuk lehet, hogy elkéstem a kérdéssel, mert már megvettem ma, horror áron: 5.000Ft volt.. :S Bár ez a masszívabb fajta, jó vastag kerekekkel. Kislányomat érdekli, de csak tologatja, borogatja, a kerekével játszik. Ha meg ráültetem pár másodpercig, tologatom, aztán kéredzkedik le róla! Úgy nem tetszik neki, mintha félne rajta, sírdogál! Rá fog jönni, hogy mire való? Nagyon megbántam, hogy megvettem, de az a h*lye eladó is tukmálta rám.. :S Ja, és a hab a tortán, hogy már csak itthon vettem észre, hogy 36 hónapos kortól ajánlott. Lányom 15 hónapos lesz. Olyan eldugott helyen volt a papír, hogy nem láttam a boltban, csak azt néztem, hogy leér a lába, akkor biztos jó! Az eladó meg nem szólt! Mit mondjak, odavagyok rendesen, mert hát örömet akartam szerezni vele gyereknapra, de ilyen rosszul sült el! :'( Ráadásul nincs sok pénzünk, és el*esztem 5.000Ft-ot ilyen hülyeségre! Pffff.. Sírni tudnék!
2011. máj. 27. 14:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Az én fiam az 1. szülinapjára kapott egy négykerekűt, de kb. 14 hónapos korától használja napi szinten. Egyedül felszállni pl. a héten tanult meg.

Ne legyen irreális elvárásod a lányoddal szemben, egy nap alatt nagyon kevés gyerek tud megtanulni motorozni!

Mondjuk ami az árát illeti, nem akarnálak tovább hergelni, de a Tesco-ban akció nélkül is 3200 Ft.......

2011. máj. 27. 16:28
 12/14 anonim ***** válasza:

1 évesen kapta, 2 napra rá már motorozott vele. 2500 ftért vettem.

Bár nem egy Talmácsi én azért örülök, hogy szépen megáll vele az utca végén stb. Tehát nem egy ízirájder, hanem szépen halad vele :)

2011. máj. 27. 19:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Kisfiam 13 hósan kapott egy nyuszi motort, 1 hónap alatt meg is tanult vele motorozni, előtte csak ült rajta, de azt se nagyon akart, majd megtanult hátrafelé menni vele, és ma már 2 éves, és le se lehet szedni a 2. motorjáról:)

Ne keseredj el, sztem még pár hó, és kislányod is szeretni fogja.

Egyébként a nyuszi motorra is 36 hó van ráírva:))

Azt csak a szabályok miatt kell ráírniuk.

2011. máj. 27. 20:36
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszi a megnyugtató válaszokat! :)

Kedves 15:22-es! Megnéztem a linket, és megtaláltam azt amelyiket Én vettem! A CROSS motort vettem, azt a sárga-kék színűt, amiből van rózsaszín is, és 4.690Ft. 3-tól 4 éves korig.. Remek! :( Lehet, hogy holnap visszavitetem Apával! Legalább használni tudja, ha már megvettem!

2011. máj. 27. 23:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!