Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi idős volt a babád...

Mennyi idős volt a babád amikor először kapott lábbal hajtós kismotort? Mikor érdemes venni először?

Figyelt kérdés
Mondjuk lehet, hogy elkéstem a kérdéssel, mert már megvettem ma, horror áron: 5.000Ft volt.. :S Bár ez a masszívabb fajta, jó vastag kerekekkel. Kislányomat érdekli, de csak tologatja, borogatja, a kerekével játszik. Ha meg ráültetem pár másodpercig, tologatom, aztán kéredzkedik le róla! Úgy nem tetszik neki, mintha félne rajta, sírdogál! Rá fog jönni, hogy mire való? Nagyon megbántam, hogy megvettem, de az a h*lye eladó is tukmálta rám.. :S Ja, és a hab a tortán, hogy már csak itthon vettem észre, hogy 36 hónapos kortól ajánlott. Lányom 15 hónapos lesz. Olyan eldugott helyen volt a papír, hogy nem láttam a boltban, csak azt néztem, hogy leér a lába, akkor biztos jó! Az eladó meg nem szólt! Mit mondjak, odavagyok rendesen, mert hát örömet akartam szerezni vele gyereknapra, de ilyen rosszul sült el! :'( Ráadásul nincs sok pénzünk, és el*esztem 5.000Ft-ot ilyen hülyeségre! Pffff.. Sírni tudnék!
2011. máj. 27. 14:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Az én lányom már használta 15 hónaposan.Ő is eleinte csak barátkozott vele, aztán egyszert csak fogta magát, és úgy elindult, hogy azóta alig bírom az iramot.

Szerintem ne aggódj!Rá fog ő ülni, csak még nem tudja mire vélni.

2011. máj. 27. 14:14
 2/14 anonim ***** válasza:

hát én is bánnám az az 5ezret:)én 3500ft vettem demost a tescoba 2000ft van és ugyan olyan:(

Ő 18 hósan kapta névnapjára,de már előtte ment a szomséd motorjával.lesz olyan aki majd írja hogy 1 évesen motorozott.Nagyon gyerek függő.Ültesd rá és tologatsd egy kicist imádni fogja.Ha mégse hagyd majd ráül magától.Sok sikert és Boldog gyereknapot!

2011. máj. 27. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
Ne legyél elkeseredve, nem vettél hülyeséget! Minden gyerek más, van akinek egy évesen motorozik a gyereke, van akinek csak két évesen kezd el. A lányom 14 hónaposan kezdett, a fiam 16 hónaposan. Három éves korban már bicikliznek a gyerekek, nem motoroznak, szerintem csak valami előírásnak akartak megfelelni a matricával (gondolom leeshet esetleg valami apróbb alkatrész róla, és azt lenyelhetik). Tény, elég drágán vettél motort, de biztos valami csúcs modellt választottál. Na, fel a fejjel!
2011. máj. 27. 14:19
 4/14 anonim ***** válasza:

1 évesen kapta(tavayl márciusban voolt 1 évrs9, ahpogy jött a jó idő motororzott. Azóta is hajtja mint a őrült.

Igaz már kicsi neki méret.

2 éves szülinapjára futóbiciklit kapott.

2011. máj. 27. 14:23
 5/14 anonim ***** válasza:

Mi a múlt héten vettünk 2db-ot a müllerben, darabját 2000ft-ért. Én azt kerestem hol olcsó. Bár nem vagyok szakértő, de szerintem egy kaptafára készülnek ezek, egyiket se tartom jobbnak, masszívabbnak, a másiknál. Tényleg horror áron vetted.

Azért vettünk kettőt is, mert a magasabbikról még nem ér le rendese a 15hós fiam lába, de olyan jó árban volt, h sajnáltam nem venni mindkét méretből.

Azért 36hós kortól ajánlott, mert amit vettél, az a magasabbik. Nyugi, ez csak azért van, mert vmit muszáj ráírniuk. A kisebbik 1,5-3 év között javasolt.

Amúgy még nem tudja, és nem is nagyon akarja még használni a kisfiam. Még nem jár egyedül stabilan. Szerintem onnantól fogja kifejezetten szeretni, ha már nem lesznek gondjai az egyensúlyozással. Biztos nálatok is ez lehet. És még nálunk is a toszigálás, felborogatás, kerék pörgetés a nyerő. :)

2011. máj. 27. 14:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Egy évesen kapta ,de "csak" két évesen jött rá, a motorozás technikájára!Azóta viszont már a második méretet nyúzza!Ha megvan a blokk,talán(ha rendes az eladó) a méretet engedik hogy cserélj,vagy esetleg levásárold az árát.Egy próbát megér,ha meg nem nyugi, majd bele nől!
2011. máj. 27. 14:40
 7/14 anonim ***** válasza:
1,5 évesen kapta mikulás ajándéknak, tél volt, nem tudta kihasználni, de nem is akarta, még a lakásban sem, aztán tavasszal egy-egy sétára elvittem, pár percre ráült, aztán cipelhettem, a lakásban közlekedik vele, kint nem. lassan 2 éves lesz, most sem rajong érte, hol rá ül, hol nem, de a játszón midenkiét el akarja venni... ki érti ezt...
2011. máj. 27. 15:04
 8/14 anonim ***** válasza:

8 napon belül kötelesek visszavenni, ha megvan a blokk. Van hivatkozási alapod: nem a korának megfelelő, az elárusító nem hívta fel rá a figyelmet.

Én is drágán vettem 3600.ért, és később láttam ugyanazt 2000-ért. 1 éves szülinapjára kapta a kislányom, ő is a 2-es méretet, mert magas baba. Eleinte azt csinálta, amit a tied. Mi azért vettük ilyen korán, mert ciki volt, hogy a játszótéren folyton elszedte a másokét. Kérte, hogy ültesem rá, borogatta, babrálta. A sajátját most, 3 hét múltán kezdi használni, de még csak pár percig.

2011. máj. 27. 15:09
 9/14 anonim ***** válasza:

Egy éves szülinapjára kapta. Ezerrel hajtja azóta is. Viszont nagyon számít a méret, a különböző márkáknál is letérő, szóval ha 36 hóstól ajánlják, akkor az valószínűleg magas lesz a te babádnak, azért sem fogja tudni hajtani. Én lányom kis minimanó, neki ezért ilyet vettünk első motornak: [link]

Ez a legalacsonyabb kivitel. Most 17 hós, még jó neki tán egy ideig.

2011. máj. 27. 15:22
 10/14 anonim ***** válasza:
Ne keseregj,írod,h tologatni szereti,tehát nem rontotál el semmit!Nekik az is nagy öröm,ha toligálják,legalábbis én fiamnak,meg felül-leszáll,meg indulna ő csak még nem jött rá a tecnikára.De ő is mocit kap gyereknapra-15 hós,még nem tudja használni,majd megtanulja.Nyuszimotorja van,azzal hátrafelé halad.A pénzen meg ne keseregj,ez van,hidd el nem te vagy se az első,se az utolsó akik vmiért többet adtak!!!!!Majd vhol kispórolod,jót akartál a babádnak és ez a lényeg :) !!!
2011. máj. 27. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!