Mennyi idős volt a babád amikor először kapott lábbal hajtós kismotort? Mikor érdemes venni először?
Az én lányom már használta 15 hónaposan.Ő is eleinte csak barátkozott vele, aztán egyszert csak fogta magát, és úgy elindult, hogy azóta alig bírom az iramot.
Szerintem ne aggódj!Rá fog ő ülni, csak még nem tudja mire vélni.
hát én is bánnám az az 5ezret:)én 3500ft vettem demost a tescoba 2000ft van és ugyan olyan:(
Ő 18 hósan kapta névnapjára,de már előtte ment a szomséd motorjával.lesz olyan aki majd írja hogy 1 évesen motorozott.Nagyon gyerek függő.Ültesd rá és tologatsd egy kicist imádni fogja.Ha mégse hagyd majd ráül magától.Sok sikert és Boldog gyereknapot!
1 évesen kapta(tavayl márciusban voolt 1 évrs9, ahpogy jött a jó idő motororzott. Azóta is hajtja mint a őrült.
Igaz már kicsi neki méret.
2 éves szülinapjára futóbiciklit kapott.
Mi a múlt héten vettünk 2db-ot a müllerben, darabját 2000ft-ért. Én azt kerestem hol olcsó. Bár nem vagyok szakértő, de szerintem egy kaptafára készülnek ezek, egyiket se tartom jobbnak, masszívabbnak, a másiknál. Tényleg horror áron vetted.
Azért vettünk kettőt is, mert a magasabbikról még nem ér le rendese a 15hós fiam lába, de olyan jó árban volt, h sajnáltam nem venni mindkét méretből.
Azért 36hós kortól ajánlott, mert amit vettél, az a magasabbik. Nyugi, ez csak azért van, mert vmit muszáj ráírniuk. A kisebbik 1,5-3 év között javasolt.
Amúgy még nem tudja, és nem is nagyon akarja még használni a kisfiam. Még nem jár egyedül stabilan. Szerintem onnantól fogja kifejezetten szeretni, ha már nem lesznek gondjai az egyensúlyozással. Biztos nálatok is ez lehet. És még nálunk is a toszigálás, felborogatás, kerék pörgetés a nyerő. :)
8 napon belül kötelesek visszavenni, ha megvan a blokk. Van hivatkozási alapod: nem a korának megfelelő, az elárusító nem hívta fel rá a figyelmet.
Én is drágán vettem 3600.ért, és később láttam ugyanazt 2000-ért. 1 éves szülinapjára kapta a kislányom, ő is a 2-es méretet, mert magas baba. Eleinte azt csinálta, amit a tied. Mi azért vettük ilyen korán, mert ciki volt, hogy a játszótéren folyton elszedte a másokét. Kérte, hogy ültesem rá, borogatta, babrálta. A sajátját most, 3 hét múltán kezdi használni, de még csak pár percig.
Egy éves szülinapjára kapta. Ezerrel hajtja azóta is. Viszont nagyon számít a méret, a különböző márkáknál is letérő, szóval ha 36 hóstól ajánlják, akkor az valószínűleg magas lesz a te babádnak, azért sem fogja tudni hajtani. Én lányom kis minimanó, neki ezért ilyet vettünk első motornak: [link]
Ez a legalacsonyabb kivitel. Most 17 hós, még jó neki tán egy ideig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!