Hogy van a láthatás, ha nem megyünk biróságra?
Ha ilyen a "kedves" apuka hozzáállása,akkor én a helyedben mindenképpen a bíróságon intézném a dolgot.Ott előadhatod akár azt is,h életveszélyesen megfenyegetett.Ha így folytatja még meg is tagadhatják tőle a láthatási jogot!
Én úgy látom,h ezzel az emberrel Te nem fogsz tudni bíróságon/gyámhivatalon kívül megegyezni.Én nem is mernék így hivatalos szerv nélkül egyezkedni vele,mert egyszer majd elviszi a gyereket és majd ha úgy gondolja,nem hozza vissza.És ha hivatalosan sem elválva nem vagytok,(mivel nem voltatok házasok),sem a láthatás nincs szabályozva,sokkal nehezebb lesz "visszaszerezni" a gyerkőcöt.
köszönöm.Valószinű szerintem hogy biróságra megyünk.Azt nem mondom hogy megfenyegetett,mert ez bármire képes,igy is van épp elég bajom,ha megütne,vagy bántana,nyilván azonnal feljelenteném,ezt el is mondtam neki nem egyszer,és erre fel mondta,jobban mondva orditotta,hogy ránkgyújtja a házat,elvágja a torkom,elás,és azt hazudja hogy nem tudja hol vagyok,sir majd,hogy mi történhetett velem...stb,elmebeteg.....tegnap a fejemet is megrángatta,az volt az utolsó csepp a pohárba...pakolok,megyünk....a fiát imádja szerencsére,őt sose tudná bántani,de engem igen,pedig soha nem gondoltam volna róla....és az hogy van hogy onnantól számolják a gyerektartást,miután elhagyott minket?Mi megyünk el,mert az ő lakása.Akkor onnantól számolják ha kivagyok innen jelentkezve?Mert gondolom ha csak mondok egy dátumot,nem fogják elhinni,konkrét dátum kell,aminek nyoma van nem?És hogy be kell jelenteni,onnantól számolják.De hova,vagy kinek?A biróságra?
Kedves 12:12-es:Köszönöm,nagyon aranyos vagy,sajnálom hogy veletek is hasonló történt.Most nem tudok privit irni,nincs erőm hozzá,csak sirok állandóan...de fogok irni amint erőt veszek magamon,köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!