Hogyan mosnátok ki a zenélős plüssjátékot?
Figyelt kérdés
Egy kicsit maszatos a drága,de nem tudom berakni gépbe,sem beáztatni,mert akkor többé biztos nem szólal meg.Felhúzhatós.
Csak úgy megdörzsölés,sikálás,nem elég,nem jön ki,kajafoltos.Be kéne áztatni,de hogyan?
2009. márc. 16. 12:34
1/4 anonim válasza:
Én néhány hete kérdeztem ugyanezt. Nekem azt ajánlották, mossam ki nyugodtan gépben. Kimostam. Semmi baja.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,akkor ezek szerint legyek bátor.Megpróbálhatom,remélem ennek sem lesz baja.
2009. márc. 16. 12:36
3/4 anonim válasza:
Simán túl élik a mosógépet. Nem sikerült még semmit örökre elnémítanom, a mosás után ugyanúgy nyihognak tovább. Egy valami volt ami jó pár napig csendben volt (én nem annyira bántam) de gondolom idő kellett még kiszárad az elem és utána újra megszólalt.
4/4 A kérdező kommentje:
:-))köszi
2009. márc. 16. 12:42
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!