A nagyobb lányom csinálta ezt, de akkor már 1,5 éves volt.
Most nagyon meg vagyok ijedve, mert a 2 hetes még nagyon kicsi és rendesen elkékül ha nem vesz levegőt. Orvoshoz megyünk a jövő héten, de én már ismerem ezt a problémát, csak kíváncsi vagyok, hogy más ilyen pici babája is csinált-e ilyet!
2011. máj. 26. 17:56
1/5 anonim válasza:
Fújj rá az arcára, amikor kiakad sírás közben!
2011. máj. 26. 18:10
2/5 anonim válasza:
Első vagyok: mindkét gyerekemnél volt ilyen, a kicsinél (1,5 éves) mai napig is előfordul. Ráfújok, és egyből vesz levegőt. Én nem tulajdonítottam ennek nagy jelentőséget. Mondjuk el nem kékültek, de bevörösödött, belilult a fejük kicsit.
2011. máj. 26. 18:12
3/5 anonim válasza:
igen,előfordul,és természetes dolog.
nálunk is volt így... ma már 5 éves, már nem csinálja ezt
2011. máj. 26. 18:18
4/5 A kérdező kommentje:
Csak azon akadtam ki, hogy az orvos azt mondta, kerüljem az olyan helyzeteket, ahol így begerjedhet. Könyörgöm, ő a 3. babánk és 2 percre nem tudom letenni, mert rögtön így kiakad. Egész nap a kezemben van és még csak 2 hetes. A másik két gyerek meg mit csináljon egész nap, még enni is alig tudok nekik készíteni. Most kicsit tele van a törpöm, de akkor ezek szerint más ilyen nagyon pici babája is csinálta ezt. A nagylányom annyira, hogy elvesztette az eszméletét és szájba kellett lélegeztetnem, mert magától már nem tudott levegőt venni, de a doki szerint csak ez a megoldás volt rá jó.
2011. máj. 26. 18:44
5/5 anonim válasza:
hát nem akarok tanácsot osztogatni ha már a 3 dik babád van de nyílván te is tudod hogy milyen ha elkapatódik egy baba
egész nap a kezedben van?..
hogy alakult ez ki?
nincs babahordozód?
próbáld belerakni abba és ringassad vagy hintáztasd közbe hátha tudod csinálni a dolgod.
a kérdésedre a válasz amúgy
nekem is ezt csinálja születésétől kezdve most
14 hónapos de még most is van olyan ha sír hogy kb 10 mspercig nem vesz levegőt
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!