Milyen színű a 12-16 hós babád kakija?
Nagyon megijedtem, mert mostanában olyan mustársága színű a babám kakija, és nem tudom, hogy ez normális e vagy sem. 15 hónapos, nagyon rossz evő, szinte alig tudok valamit beleerőltetni. Reggel, este tápszert iszik, napközben egyszer főtt ételt, de az is általában a leves sűrűje. Tegnap pl. a zöldségeket ette ki a húslevesből. Evett még babánt, egy krémtúrót, este pár falat kenyeret. Ez mind világos színű étel volt. Lehet, hogy emiatt olyan sárga a kakija is.
Nagyon gyors az emésztése, szinte aznap, de legkésőbb másnap kijön amitt evett.
Azt tudom, hogy epe probléma lehet a sárgás széklet, de remélem, hogy ez nem az.
Más babának is szokott világos kakija lenni, vagy vigyem orvoshoz?
Ja, pár héttel ezelőtt 2 antibiotikum kúrán is átesett, akkor kapott Normaflort, de lehet, hogy szegénynek a belei megviselődtek?
Köszönöm a válaszokat, bevallom őszintén, sokkal többre számítottam.
Kicsit megnyugodtam, bár az első válaszoló barna macija tovább fokozta bennem az ijedelmet.
Nem is tudom, lehet, hogy tényleg a fogzás és a korábban átesett vírusos megbetegedés ( volt hasmenéses is ) hatása lehet. Az biztos, hogy most is legalább 3 foga jön egyszerre, de nem engedi megnézni, ha pedig ki akarom tapintani, jó nagyot harap:( Hetek óta nyálzik, már pártedlit kötök a nyakába, hogy ne tocsogjon a ruhája.
Jaj, én olyan aggódós vagyok, ha egyik dolog elmúlik, rögtön elkezdek a másik miatt idegeskedni.
Ez a "nemevés" és a gyakori híg kaki kikészít.:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!