Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen színű a 12-16 hós...

Milyen színű a 12-16 hós babád kakija?

Figyelt kérdés

Nagyon megijedtem, mert mostanában olyan mustársága színű a babám kakija, és nem tudom, hogy ez normális e vagy sem. 15 hónapos, nagyon rossz evő, szinte alig tudok valamit beleerőltetni. Reggel, este tápszert iszik, napközben egyszer főtt ételt, de az is általában a leves sűrűje. Tegnap pl. a zöldségeket ette ki a húslevesből. Evett még babánt, egy krémtúrót, este pár falat kenyeret. Ez mind világos színű étel volt. Lehet, hogy emiatt olyan sárga a kakija is.

Nagyon gyors az emésztése, szinte aznap, de legkésőbb másnap kijön amitt evett.

Azt tudom, hogy epe probléma lehet a sárgás széklet, de remélem, hogy ez nem az.

Más babának is szokott világos kakija lenni, vagy vigyem orvoshoz?

Ja, pár héttel ezelőtt 2 antibiotikum kúrán is átesett, akkor kapott Normaflort, de lehet, hogy szegénynek a belei megviselődtek?

2011. máj. 26. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Én fiam 15 hós és jó ideje barna mackó van.De ezt az epe kérdést nem tudom!
2011. máj. 26. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne aggodj, ez nem jelent semmit, az én 15 honapós lányomnak is ilyen a széklete.Én ugy tudom ez most normális mert jönnek a fogai.
2011. máj. 26. 15:48
 3/5 anonim ***** válasza:
A kislányom 13 hós. Ugyanúgy gyors az emésztése, és a Tiednél is kevesebbet eszik. Pl ma még csak 2x120ml tápszer, pár szem rizspehely, pár kanál leves. Többnyire sötétzöld a kakija, néha sárgás. (Néha szagtalan, néha babakaki szagú, de van, hogy nagyon büdi.) Ő is átesett 2-3 hete antibiótikus kúrán, csak nekünk elfelejtette a doki(és én is) a Normoflort.
2011. máj. 26. 15:51
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bevallom őszintén, sokkal többre számítottam.

Kicsit megnyugodtam, bár az első válaszoló barna macija tovább fokozta bennem az ijedelmet.

Nem is tudom, lehet, hogy tényleg a fogzás és a korábban átesett vírusos megbetegedés ( volt hasmenéses is ) hatása lehet. Az biztos, hogy most is legalább 3 foga jön egyszerre, de nem engedi megnézni, ha pedig ki akarom tapintani, jó nagyot harap:( Hetek óta nyálzik, már pártedlit kötök a nyakába, hogy ne tocsogjon a ruhája.

Jaj, én olyan aggódós vagyok, ha egyik dolog elmúlik, rögtön elkezdek a másik miatt idegeskedni.

Ez a "nemevés" és a gyakori híg kaki kikészít.:(

2011. máj. 26. 16:08
 5/5 anonim ***** válasza:
Első vok,nem akartalak megijeszteni,ne haragudj!!!Tapasztalatból,majd este még jönnek a válaszok!!!A fogzás áll. tényleg híg kakit 'ad' és az antibiotikum is lehet.
2011. máj. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!