Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » VAn értelme járokát venni?

VAn értelme járokát venni?

Figyelt kérdés

Nem tudom mit csináljak,van aki azt mondja nincs értelme van, aki meg azt, hogy tök jo..

A hálos járokák könnyen vihetök ki pl. a kertbe, ide oda?

2009. márc. 16. 08:35
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Én azért vettem hálós járókát, mert könnyű összecsukni, könnyű ide-oda vinni. Ha nem használjuk, összecsukva akár a szekrény mögött elfér, nem foglal helyet. Nem túl gyakran van benne a lányom, hiszen a saját szobájában szabadon garázdálkodhat, de nekem nagyon bevált, ha mondjuk ki kell mennem, mert csenget a vízóra - leolvasó, a postás... Okyankor nem szívesen hagyom szabadon a már mászni és felállni tudó gyereket, inkább gyorsan berakom a járókába, ott biztonságban van. A kertben is jó szolgálatot tesz nyáron. Ha kinn vagyunk apájával, a kicsi meg elalszik, beleteszem, letakarom a tetejét szúnyoghálóval, (az oldala apró szövésű háló, nem mennek be rajta a bogarak) és kinn alszik a jó levegőn. Ha felébred, tud forogni, játszani, biztonságosabb és kényelmesebb számára, mint a babakocsi. Én nem bántam meg, hogy vettem.

Érdemes esetleg használtan is körülnézni. Én teljesen jó állapotút tudtam venni, olyan, mintha új lenne, de csak 4ezer Ft-ba került. Ennyiért nekem bőven megérte, ki is használjuk.

2009. márc. 16. 08:44
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nagyon bejött.A nagy kb.3 éves koráig belekérte magát,ha egy kis nyugira vágyott...a pici 10 hós,és naponta 1-2 órát benne van.Hálós van nekünk is,lapra csukható,a kertben,vagy a teraszon is hasznát veheted.
2009. márc. 16. 08:53
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nagyoknál volt, de nem szerették. Szinte csak játéktárolásra használtuk. Mivel meg tudtam oldani járóka nélkül is, így most a picinek se veszünk. Persze ha megnyugtat, vegyél. Vannak nagyon könnyen összecsukható, hordozható járókák.
2009. márc. 16. 09:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi csak akkor használjuk a járókát, ha már semmi nem jó neki :) Inkább a kiságyban, a nagyágyon, a játszószőnyegen van el. Nálunk is inkább játéktárolóként funkciónál. De arra nagyon jó lesz ,hogy nyáron kiteszem a kertbe ( bár akkora kezd el mászni).Nagy izgő-mozgó a kisfiam a kiságyban már keresztül kasul fekszik és érdekes valami miatt a járókában csak fekszik, esetleg oldalra fordul.Szóval nem nagyon ösztönzi.

Ha nagyobb lezs arra is segitség, ha hirtelen csengetnek vagy valami és belerakod.(és a kiságyat kevésbé szereti)

4 hós manó anyukája

2009. márc. 16. 09:34
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Mi gurulós fa járókát vettünk, mert a hálósak olyan sűrűn szőttek voltak, hogy nem látott volna semmit ki. Nagyon szeret benne lenni a fiam, és ugye így meg van óvva a balesetektől is.
2009. márc. 16. 09:55
 6/6 anonim ***** válasza:

A Spock könyv ezt írja (csecsemőgondozás):

"A járóka 3 hónapos kortól nagy segítség, különösen elfoglalt szülőknek. A nappaliban v. a konyhában érdemes felállítani, ahol a szülő tevékenykedik. Így a csecsemő társaságban van, mindent láthat és nem fenyegeti veszély, hogy belebotlanak v. fellökik. Amikor már feláll, a rácsba v. hálóba kapaszkodva szilárdan meg tud állni. Kora du. amikor a gyerek már megunta a kiságyát, tegyük a járókába, ahol ülünk. Ha járókát szeretnénk használni, a csecsemőt 3-4 hós korában hozzá kell szoktatni, mégmielőtt felül v. mászni kezd, különben börtönben fogja érezni magát. Amikor már ül v. mászik szívesen veti magát olyan dolgok után, amelyek pár méterre vannak tőle, örömmel jártszik tárgyakkal. Egész nap nem szabad a csecsemőt a j-ban tartani, még akkor sem, ha hagyná. Arra is szüksége van, hogy felfedezőútra induljon szülői segítséggel. Úgy óránként játszunk vele egyet, ölelgessük majd utána folytassuk a munkát. 12 és 18 hónapos kor között amúgy is egyre rövidebb ideig viselik el a járókát." Én használni fogom, felállítom a nappaliban, ahol én vagyok és így ő is többet van társaságban. Ha meg aludni kell, irány a kiságy, a kisszobájában.

2009. márc. 16. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!