Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindenki vett járókát? Megéri?...

Mindenki vett járókát? Megéri? Van értelme?

Figyelt kérdés
2010. febr. 23. 14:57
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon megéri! :)

Nagyon jó célt szolgál,ha nem tudsz non-stop a gyerek mellett lenni,amikor már elmászik,elgurul stb.

2010. febr. 23. 15:03
 2/22 anonim ***** válasza:
Mi használtuk, szerettük
2010. febr. 23. 15:03
 3/22 anonim ***** válasza:
Mi nem vettünk. A lányom csak 10,5 hósan kezdett mászni, úgyhogy úgy voltam vele, hogy most már minek... Aki az ismerőseim közül vett, ők szeretik.
2010. febr. 23. 15:07
 4/22 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Itt olvastam a keresőben,hogy sokan csak játéktárolásra használják,meg hogy hamar belekell szoktatni a babákat,mert hogy börtönnek fogják majd érezni,ha majd tudnak mászni ,meg ilyenek...

Nekem még "csak" 6.5 hónapos a kislányom,és egyenlőre még csak forog,de mindíg csak azt hallgatom anyóstól,hogy lassan kell majd neki a járóka..

Egy gyógypedagógus azt írta itt a válaszok közül,hogy jobb,ha csak mondjuk a földön játszik.

Hát itt igazodjon el akkor az ember..

Vagy ez is olyan,mint a bébikomp,hogy valaki ajánlja,valaki meg ki nem állhatja? :)

5/22 anonim ***** válasza:
Nekünk volt,de a lányom utált benne lenni,így játéktárolónak használtuk:(((
 6/22 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg jobban megéri akkor olyat venni,amit szétlehet nyitni,és úgymond ilyen karámot,vagy mit lehet belőle csinálni..tehát elzárni vele mondjuk az ajtókat,vagy azt ahova nem lehet bemennie a babának.?
2010. febr. 23. 15:09
 7/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Légyszi minnél többen írjátok meg a véleményeteket !!! :)

2010. febr. 23. 15:10
 8/22 anonim ***** válasza:

Első vagyok

Persze nem órákra kell betenni őket,de szerintem biztonságosabb is,ha mondjuk amig feldobsz egy kaját,vagy valami dolgod van és egy fél órát eljátszogat ott addig...

2010. febr. 23. 15:11
 9/22 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk nem volt és nem is hiányzott. A védőnő szerint sokkal gyorsabban fejlődnek ha nagy teret látnak maguk körül. És ez nálunk bejött! 6,5 hósan már mászott, 7 hósan felállt kapaszkodva és 9 hósan egyedül elindult. Mi vettünk a padlóra "habtapit" és azon volt a kislányom.

22 hós kislány anyukája

2010. febr. 23. 15:13
 10/22 anonim ***** válasza:

Az én gyerekeim nagyon jól eljátszottak benne addig amíg pl főztem.

Délutáni pihire is mindig a járókába tettem őket

2010. febr. 23. 15:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!