Meddig normális egy csecsemőnél, hogy néha bandzsít?
Fél éves korig bandzsíthatnak.
Miért ne lehetne? A lányom április végén született. júliusban már csak egy bodyt adtam rá, vagy pelust.
nekem az 1 éves kontrollon azt mondták a bandzsításra, hogy 2 éves koráig ne csináljak belőle ügyet ( most 1,5 és szépen kinőtte).
én most tuti nem adnék rá hosszú ujjút, kínzás a gyereknek. Kend be naptejjel, hajtsd rá a napernyőt és próbáljatok árnyékos útvonalon menni.
Köszönöm!!!
A ruhás kérdés pedig így történt:Beszéltem egy anyukával,és mondtam neki,hogy a most 2 hós babámnak,már rövidujjú bodykat,és rugikat akarok venni.Erre ő felelőtlennek,hülyének nézett,és kioktatott,hogy egy ekkora babát SOHA nem vihetünk ki rövidujjuba,még 40 fokban sem :o
az az ő dolga. én amúgy azt, aki nem tartja tiszteletben az én hozzáállásomat (nyilván nem akkor, ha valami extrém hülyeséget csinálnék, mitudom én, -10 fokban rövidgatya a gyerekre, vagy fél évesen csülkös bab) alapból leszarom. természetesen lehet más a véleménye, gondolkodhat mindenki másképp, mint ahogy én, de ha elítél, vagy bunkó módon nyilvánul meg, már mehet is a levesbe, és örüljön, hogy nem osztom ki, hogy kettéálljon a füle.
ragaszkodj az elképzeléseidhez (értelmes határon belül) te vagy az anyja, te tudod, mi a jó neki, ne hagyd, hogy elbizonytalanítsanak vagy a fejedre nőjenek!
Mi 3 hetesen voltunk a fejlődésneurológián/mert megsérült egy nyaki izom mikor született, olyan óvatosan fogták meg a nyakát... :(:(/
akkor azt mondta a doki hogy képet mutassak neki( fehér alapon fekete kockák...)de mivel kicsi volt még én nem csináltam belőle gondot, mert majd kinövi... 4hetes kora óta egyszer bandzsított még mikor észrevette a kezét azóta sem...
Persze hogy kilehet vinni rövid ujjúban...pláne ilyen melegben...
Szia!
Kislányom 10,5 hónapos, időnként bandzsít. Felváltva mindkét szemével. Gyerekorvos mondta, hogy lassan el kellene vinni szemészhez, de "ne siessek".
Hát én elvittem, erre 2,5 dioptriás szemüveg kell neki!
A héten lesz kész, utána jön a szoktatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!