Szedett itt valaki urtica urens 5 cl-t? Tényleg abba kell hagyni ha már érzi az ember a hatását?
2 napja szedem 1*5 bogyót, és már reggelre éreztem, hogy több lett a tejem. Ha nem hagyom abba akkor tényleg visszafelé is elsülhet a dolog? És ha abbahagyom, akkor megmarad majd a tejem mennyisége?
Köszi a válaszokat.
Elméletileg 3*5 bogyót kell belőle bevenni. Én ezt sokalltam és inkább csak 1*5 -öt szedtem. Ma használom 3-ik napja, de reggel már úgy keltem, hogy tiszta tej volt a pizsim a takaróm az ágyam. Nagyon megörültem neki. A gyerkőc is jóllakott egy ciciből, ilyen még sohasem volt :D
Szóval nekem bejött, csak ajánlani tudom. Nem tudom, hogy merjem-e még szedni, vagy nem, mert azt sem szeretném, hogy elapadjon a tejem.
Nekem nem jött be! :(
Növelni szerettem volna a tej mennyiséget és nálam ellenkező hatást ért el! Sajnos kevesebb lett, leálltam vele!
10:00 vagyok.
2 hónap után hirtelen megcsappant a tejcsi mennyisége. :-(
Addig a tejserkentő teát ittam. Váltottam az Urticára, napi 3x5-öt szedtem. Nem mondanám, hogy folyt a tejem tőle, de valamennyit segített. Ettől függetlenül sajnos nem tudtam túl sokáig szoptatni, mert a lányom már nem kért belőlem. Én szerettem volna, de hiába. Ő így akarta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!