Nagyon nehéz helyzetben vagyok. Mit tegyek? (Hosszú magyarázat)
21 éves nő vagyok, a volt párom 23 éves.
2évig jártunk jegyben, terhes lettem, majd megcsalt, és vége lett. Én ekkor voltam 3 hónapos terhes. A terhesség alatt egyszer sem beszéltünk. Természetesen a kisbabát megtartottam. Azóta van egy mindenkinél gyönyörűbb 2 hónapos hercegnőm, Jázmin. Miután megszületett a kislányom, felhívtam, elmondtam neki az új címemet,
hogy amikor akar jöjjön. Ez a találkozás igencsak megkésett, mert tegnap jött először. Már azt hittem soha nem fogja meg se nézni, nem is zavart, nagyon el voltam foglalva a kisbabámmal. De amikor becsöngetett... Megláttam, és szerelmes lettem... Vagy nem tudom, de pont olyan volt, mint amikor először láttam... ( Tegyük hozzá közel egy éve nem voltam férfival... ) Ő viszont csak a kezembe nyomta, amiket hozott a babának ( pelenka, babaruhák, játékok...), és bement a babaszobába. Kb. másfél órát volt vele, majd annyit mondott, hogy majd hív, hogy mikor jön legközelebb. Teljesen közömbös voltam neki... Pedig milyen szerelem volt... Van még remény, hogy bármivel is visszahódítsam? Mégsem nőhet fel a kislány apa nélkül, és hétvégi apukával sem. Segítenétek, hogy mivel tudnám visszacsábítani? (Informálódtam nincs most senkije.) Előre is köszönöm a válaszokat!
Köszönöm a választ!
Lehet hogy furcsa, de ahogy elolvastam a kommented végét, hogy lezárta magában a dolgot, könnyes lett a szemem...
Remélem lesz még nála esélyem.
OFF
Fizet ő gyerektartást a csöppség után? Ha nem, akkor egy nagyon nem törődöm, nem megbízható alak és nem érdemli meg a te figyelmedet, szeretetedet.
Köszönöm a válaszokat.
Pontosan, a baba az első.
Akkor inkább hagyom, megpróbálom elfelejteni.
Igazatok van, ha egyszer megtette, meg fogja máskor is.
Remélem nem 3 havonta fogja megnézni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!