Kislanyos anyukak, meselnetek hogy jott ossze a kislany?
Hugicat szeretnenk,akkor sem dol ossze a vilag,ha mondjuk fiu lesz,de hangyanyit jobban vagyunk kislanyra :).
Akiknek kislanyuk szuletett,valahogy lehet ezt befolyasolni?Erdemes,vagy csupan a sorsa kell bizni?
Koszonom a valaszokat!
Első válaszoló vagyok. Úgy emlékszem, hogy ez volt az a kalkulátor.
2 lányom van :) de egyébként véletlen :)
Én úgy tudom, ha sűrűn vagytok együtt pé körül, tehát minden nap és akár többször is egy nap, akkor is nagyobb az esély a lányra. Nekünk így volt, sokat voltunk együtt, és bejött, mindkétszer lány lett, de mondom, nekünk ez véletlen, mi nem gyúrtunk kifejezetten lányra, lett ami lett és örülünk :)
Koszonom az eddigi valaszokat!Persze meg johetnek!
Kedves utolso valaszolo,nekunk meg a fiunk jott igy ossze,minden napi "gyurassal",persze nem szamitott a neme,de azert vicces :D
Ezeket a naptarakat amugy ismerem,a kinai bejott,fiut mondott,az is lett,de ez is csak ugy tudom 50%.
En inkabb sajat tapasztalatokat szeretnek olvasgatni :)
a naptár szerint nekem két fiam lenne,két lányom van..
én is azt ismerem,h., peteérés napján fiú..távolabb eső napokon lány..
Jaj, a különböző naptárok... kínai szerint nekem fiam van, aki amúgy egy édes kislány lett. :)
Mi csak peteérés előtt voltunk együtt. Sem peteéréskor, sem utána nem voltunk együtt, és így kislányunk lett.
Nekem a peteérés 15-ei napon volt, és mi így voltunk együtt: 8, 10, 12, 13.
Na, de garancia nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!