14 hós kisfiamnak adhatok reggel kinder tejszeletet?
Szerintem buta ötlet, tejital után tejszelet-reggelire? Egyébként a tejszeletben sem sok minden van, ami táplálónak mondanék és telítené a pocakját.
Nem írtad mikor issza a tejitalt, de ha 8-kor éhes utána, adhatsz neki egy tápláló reggelit 8-kor és tízkor egy tejszeletet vagy gyümölcsöt. Azt meg tudja enni egy kiadós reggeli után is és akkor attól nyugodtan tud ebédelni.
e reggel hét órás tejital NEM reggeli, persze hogy nem reggelizik reggel hét órakor, fel kell ébrednie a gyomornak, kell egy-két óra neki, tökéletesen jó lenne ha 8-kor, fél kilenckor reggelizne és aztán tíz órakor-fél tizenegykor valami könnyű tízórai és aztán ebéd, ha nerm alszik el, akkor az ebédet kihúzhatod fél egyig, aztán alvás, és 4 óra fele meg uzsonna.
A tejital az semmiképp nem reggeli, még csak plusz étkezésnek nem nevezném. De sehol nincs előírva, hogy egyébként egyszer ehet valaki a reggeli órákban, ha úgy kényelmes, nyugodtan két részre bonthatod.
bocsánat az offért, de igen is van olyan, hogy valamit nem szeret a gyerek! Miért te mindent, de mindent megeszel?
Szerintem ne csüggedj, majd megváltozik. Az én lányom is 14 hónapos ő meg a főtt kajákat nem eszi. 1-2 kanál és befejezte. minden nap próbálkozóm, de kevés sikerrel.
Körözöttet próbáltad már? A lányom nagyon szereti kanálra rakom neki és a közepébe egy kis kenyeret csempészek úgy észre se veszi.
Vagy sajtkrémessen, sok sajttal.
Köszönöm a válaszokat. Sajnos igenis létezik, hogy nem eszik meg valamit a gyerek, bele nem lehet erőltetni, ha nem kéri vagy öklendezik tőle. Nem reggel 7 órakor szeretném reggeliztetni, hanem kb. 8-kor, de hiába próbálkozom, eddig nem jártam sikerrel. Ha pedig azt mondjátok, hogy akkor biztos nem éhes, ha nem kéri a kenyeret, akkor jól lakik a tejitallal? Mert az egyik válaszoló szerint ez teljesen kizárt. Egyébként én sem szeretném erőltetni, hogy minél hamarabb szokja meg az édességet, de vannak olyan helyzetek amikor az ember kénytelen feladni az elveit.
Azért köszönöm, hogy válaszoltatok, nem gondoltam, hogy ennyire rossz ötlet volt a kinder tejszelet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!