Van-e joga a szülőnek megtagadni az oltást?
Ha jól tudom,a kötelező oltásokat nincs jogunk megtagadni,bár azokkal kapcsolatban már kb 40 éves tapasztalattal rendelkezik az orvostudomány,tehát lehet statisztikát tudni,hogy mennyire veszélyes mellékhatások tekintetében.Az új oltások amik fizetősek ,azokat mi sem kértük,én úgy gondolom hogy biznisz,annak ellenére hogy biztosan nagyon megterhelő ha azokat a betegségeket amik ellen adják megkapja a baba.DE!Könyörgöm ,minden ellen
nem lehetünk védettek,és a másik hogy sokkal jobb ha keresztül esünk egy-egy kmolyabb betegségen,mintha
a védőoltás véd meg tőle.Biznisz és kész.Gyengíti az immunrendszert,nem engedi természetes védekezőképességünket dolgozni,és ez nagyon nem jó.
A mi dokinénink ki volt kelve magából hogy nem kérjük az ingyenes nem kötelező oltást.Kínos volt a jelenet,és eléggé
lekezelően beszélt velünk,mintha teljesen hülyék lennénk.
Inkább a baba immunrendszerét kell erősíteni,nem pedig
"csalással" én így hívom elkerülni a betegséget.
Persze ha halálos betegségről van szó,akkor beadatnám az oltást,de olyan nem kötelező oltás ami tuti halált okozó betegségtől véd meg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!