A Cécile név nekem iszonyatosan tetszik! Lehet ez a neve a babámnak?
Figyelt kérdés
Első babámat várom, és lány lesz:) Nekem nagyon tetszenek a francia nevek. Én is hasonlóval rendelkezem, csak az épp nem tetszik!:D A Cécile nagyon tetszik, de lehet ez a neve itthon a babámnak? Vagy csak magyarosítva? Tud valaki bővebben valamit? Előre is köszönöm! Zs/192011. máj. 21. 12:23
11/24 A kérdező kommentje:
De ebbe lettem szerelmes:(...De tetszik még a Alíz, Anna is, Kátya, Lívia, Olívia,Dorka,Emma, Liza. De egyik sem annyira, mint a Cécile.
2011. máj. 21. 13:22
12/24 anonim válasza:
Húú a Lívia nekem is nagyon tetszik, azért ez szerintem joggal kiválthatja a Cécile-t :)
13/24 A kérdező kommentje:
Hát igen, csak ne tetszene ennyire ez a név!:)
2011. máj. 21. 13:31
14/24 Maxima válasza:
Anyakonyveztetheted de legyen hozza egy ,,magyar,, keresztneve is. Az en lanyom keresztnevei Melania Chidinma.
Szo nelkul anyakonyveztek neki.
16/24 A kérdező kommentje:
És ezért nem kell fizetni? Mintha kérvényezném? Csak legyen mellé egy másik keresztneve is. Akkor lehetne Cécile Dóra? És csak ennyi lenne? :) Köszönöm szépen!
2011. máj. 21. 13:51
17/24 Maxima válasza:
En egy forintot sem fizettem. Igy adtam le szulesnel a nevet, igy is vette fel a korhazi dolgozo aki az anyakonyvi adatokat veszi fel. Igy kaptuk meg az anyakonyvi kivonatot is.
18/24 A kérdező kommentje:
Akkor mégis csak megtarthatom a nevem?:) Jajj nagyon jó lenne! Nagyon szépen köszönöm neked! :)
2011. máj. 21. 13:56
19/24 Maxima válasza:
Igazan nincs mit :) sok boldogsagot :)
20/24 A kérdező kommentje:
Viszont kívánom!
2011. máj. 21. 14:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!