A csipkebogyó teában van koffein? 1 éves babámnak adtam, és iszonyatosan pörög tőle? Egész nap.
Figyelt kérdés
lehet a teától?2010. dec. 9. 16:10
2/8 anonim válasza:
nincs benne, de ha megcukroztad, attól pöröghet
3/8 A kérdező kommentje:
nem cukroztam meg, nem kapott még cukros ételt, italt.
2010. dec. 9. 16:18
5/8 anonim válasza:
nincs benne, biztos mástól pörög. az idő is elég ramaty, lehet az idegesíti.
6/8 anonim válasza:
A csipkebogyóteában max. csersav van, de attól nem fog felpörögni a gyerek. Biztosan más az ok. Egyébként a teákban (fekete, fehér, zöld, is csupán tein és nem koffein van. Ez is alkaloid, csak kicsit más, mint a koffein, gyorsabban hat. Egyetlen gyógytea sem tartalmaz sem koffeint, sem teint.
7/8 anonim válasza:
Front van, szeles idő.
21 hós lányom tegnap este 11-kor aludt el
reggel 7-kor már fent volt, du csak másfél órát aludt és testileg és agyilag már teljesen lefáradtam tőle.
8/8 anonim válasza:
Teint es koffeint is tartalmazhat a tea es ez nem attol fugg, hogy csipkebogyo e vagy akar masmilyen gyogynovenybol keszult, hanem a gyartotol. Meg a teasdobozon levo osszetevoket is erdemes elolvasni. Egyebkent teatol, sot csipkebogyo teatol siman poroghet valaki. En egyszer, delutan dolgoztam, es egesz este csak pick teat ittam, csipkebogyosat meg masmilyet is es amikor hazaertem, alig birtam aludni, orakig forgolodtam. Nem tudom, hogy a babad a teatol porgott e, de akar lehetseges is. Persze ha kimondottan babaknak keszult teat ivott, az mas kerdes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!