Fiamnak nincs mamája, fogadjunk fel?
Vagyis van,de egyik sem foglalkozik vele,nem törödnek vele.
Egy ismerősöm ajánlotta,hogy óvodákban érdeklődjek utána,van e olyan hölgy,aki unokázna,de nincs kivel.Szerintetek?
Kedves Kerdezo!
En megertelek!
A sok hurrogo meg szegyelje magat, kulonosen a "szanalmas" kommentelo. Ez neked valasz,hm? Ha nem tudsz valaszolni a kerdesre akkor NE irj.
Mi kulfoldon elunk mar 3 eve, 9000 ezer kilometerre a csaladjainktol. Van egy kisfiunk aki 2 eves lesz nyaron. En is sajnaltam szegenyt mindog,hogy nincs itt egyik nagy szuloje sem a tavolsag miatt (bar anyosom mar regen meghalt mikor a ferjem meg gyerek volt).
Anyukam ajanlotta,hogy keressek potnagyit. Persze nem tettem mert en nem igazan bizok itt kulfoldon az emberekbe. Megis adodott egy pot mami es egy pot papi. Szinten magyarok. Ferjem munkatarsa a potpapi.Ok osszebaratkoztak a munkahelyukon. Hasonlo helyzetbe voltak mint mi. Elkezdtunk osszejarni es valahogy igy kerultunk kozelebbi kapcsolatba. Fiunkat unokajukkent szeretik es torodnek is vele, mindig hoznak valami ajandekot is neki. Vacsorara hivnak, vagy ok jonnek.
Egyetlen hatul utoje,hogy a potmami ugy is nez ram mint egy anyos a menyere es ebbol szoktak problemak adodni de ezekrol O nem tud mert igyekszek turelmes maradni. Es ezek meg el is viselhetoek. A jo az,hogy a fiam szereti oket. Nekik is van otthon 2 unokajuk akiket ugye csak webcameran lathatnak igy nekik is jo,hogy van egy potunokajuk.
Egy masik nenivel is kapcsolatban vagyunk aki raadasul itt lakik a mi panelunkbe. O is nagymama koru mar de nincs gyereke. O is szereti a fiunkat es a Kicsi is Ot. Sokszor bekopog,megkerdezi,hogy jol vagyunk-e, ha baj van akkor jon, nagyon segito szandeku.
Hat kb ennyi. Csak a tapasztalatomat akartam megosztani veled, a hurrogokkal meg azt,hogy mukodik ez a dolog.
Szerintem itt sokan nem szánalomból írták azt hogy hülyeség.
Nem te vagy az első akinek az anyuka vagy apukája már nem él és nem is te leszel az utolsó!
Ez az élet rendje.
Ha a gyereked nagyobb lesz akkor mit fogsz neki mondani?
Volt egy igazi mamád de ő már nincs velünk és te úgy gondoltad fogadsz fel neki egy másik nénit??
Nekem nem jutna ilyen az eszembe, az én anyukám is ritkán jön,mert dolgozik.
Nem tudom az embereknek hogy jut ilyen az eszükbe de hát nem vagyunk egyformák :)
Akik nem hurrogtak le egyből és a háta mögé látnak a dolognak azoknak szívből köszönöm.
Akik meg osszák az észt,meg szörnyűlködnek,azokat meg irigylem mert ezek szerint halvány lila gőzük sincs arról hogy milyen úgy felnőni hogy a saját anyád le se sz*r,utána meg el is hagy,egy hülye ürüggyel és azóta se érdekled.
11 éves koromig "nevelt",de inkább ne tette volna,mert eléggé fájdalmas lelki sebeket okozott,nem a legjobb anya volt,sőt még anyának sem volt nevezhető.
Édesapám nevelt fel bennünket,de ő nem tudta kifejezni a szeretetét máshogy csak azzal hogy mindent megadott nekünk,úgy vélte ezzel tudja kompenzálni az anya hiányát.De nem igy lett.Édesapám nagyon jó ember,de most hogy már nem lakunk otthon igy csak "messziről" szeret minket.Se egy "családi" ebéd,se egy spontán találkozás.Nálunk max 2x volt.
És miután én anya lettem,úgy gondoltam,nem szeretném ha az én gyerekem ilyen családban nő fel.Ugyanis bármilyen hihetetlen,de nekem hiányzik az összeülős ebéd,a nagy ünneplések stb.De aki ezt megkapta gyerekkorában az nem tudja értékelni ezt és a családi összetartást sem.
Tegnapi 12:36-os vagyok!
Hidd el teljes mértékben megértelek és 100 %-ig igazat adok neked mivel hasonló helyzetben vagyok/voltam!Szüleim 6 éves koromban elváltak,anyámmal maradtunk a bátyámmal de ő sem volt sose az az igazi anya!No 12 évesen ki is dobott minket az utcára a bátyámmal együtt egy pasi miatt akinek nem kellettünk!De szó szerint értsd:neylonszatyrokba beledobálta a ruháinkat és közölte menjünk amerre látunk!Hát apám befogadott minket!Ő is amit tudott megadott nekünk de hát ő sem volt az érzelem mintaképe!12 év múlva ő is kidobott engem az utcára az akkor aktuális élettársa miatt!Szerencsére ekkor én már együtt voltam a leendő férjemmel és az ő szülei befogadtak!
Azóta úgy ahogy "rendeződött" a viszonyom apámmal és anyámmal is de csak a fiam miatt tettem félre a régi sérelmeket mondván őrá nem vetíthetem ki a múltat,nagyszülőkre szüksége van!DE!!!!!!azt az egyet megfogadtam még mikor nem is voltam terhes,hogy AZ ÉN GYEREKEMNEK NEM ILYEN ÉLETE LESZ MINT NEKEM!!!!!!!!!!!!És ha ehhez az kellene,hogy idegent kérni meg,hogy legyen pótnagyi6pótpapi akkor azt is megtenném!!!
Úgyhogy kedves kérdező!ne foglalkozz senkivel és semmivel!tedd amit a szíved diktál!
Egy hasonló szitu nagyon jó lenne mint a tegnapi 00:26-osnak!na én ilyet eltudnék nektek képzelni!
Szemeld ki az"áldozatot",próbáljatok velük összejönni,összebarátkozni,ismerjétek meg őket,hogy megfelelő "alanyok"lennének-e és akkor hajrá!!!
Ehhez kívánok nektek sok sikert!!!!!!!!!
Utolsó vagyok!
Ott a pont a 09:56-nál!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!