Mit vehetnék karácsonyra az akkor majd 9.5 hónapos fiamnak?
Tudom korai még a kérdés,de én már ezeken gondolkodom,kinek mit?
Fiam karácsonykor lesz 9.5 hónapos.
Most ugye 7.5 hónapos.Jelen pillanatban magától még nem ül fel,csak a hátárol a hasára tud fordulni és néha vissza,kúszás inkább csak hátra felé történik de igen gyorsan változtatja már a helyét a játszószőnyegen.
Tudom pár hónap alatt sokat változhat,de valami mozgásfejlesző játékra gondoltam,de nem tudom mi lenne neki megfelelő!? Ha valakinek van ötlete szívesen veszem!
Küldök linket, hogy lányom minek örült nagyon:
(Nem pont ez van neki, de a lényeg, hogy fűnyíró. Imádja tologatni!)
(Nyomkodni lehet és akkor pörög-forog-zörög, ezt imádta a legjobban.)
Illetve a zenélő-nyomkodható játékok bármelyikével le lehetett őt venni a lábáról.
Járássegítőt és társait nem szeretem. Ajándékba kapta, és sokat borult vele, mert amíg nem jár stabilan a gyerkőc, addig jó nagyokat lehet vele borulni.
Kereken 10 hónapos lesz karácsonykor a kislányom.
Amit biztosan kapni fog, az egy szánkó. :)
Mellég egy Fisher Price járássegítőt szeretnénk, anyóséknak majd mondjuk is.
Mellé mindenképpen Fisher Price fürdős játékot kap, mert mostanában kezd felülni, bár még támaszkodik csak, és nem egyenes. De karácsonyra már biztosan fog ülni, akkor a kádban mehet a játék ezerrel. :)
Jól mondod, addig még sokat fog változni a helyzet. Az én kisfiam sem siette el a dolgokat, 7,5 hósan kb. annyit csinált, mint a te babád, annyi különbséggel, hogy jobban forgolódott már, és gurulással is közlekedett. 9 hósan kezdett csak mászni, rá 2 napra felállt kapaszkodva. Szóval szerintem karácsonykor már fog mászni a kisfiad. Úgyhogy ha mozgásfejlesztő játékot szeretnél, akkor inkább valami járássegítő dologban gondolkodj. Érdemes kombináltat venni, amin ülni is lehet, meg tolni is, esetleg zenél, meg vannak rajta érdekes kacatok. Persze akkor ez még korai lesz, de kicsit később már élvezni fogja. Vagy pedig különféle játékokat, formabedobó, zenélős, nyomkodós, ilyesmi. El lesznek árasztva a boltok ilyenekkel, úgyhogy lesz választék. :)
Nem tudom hogy álltok az anyagiakkal, mert azért ezek a játékok igen drágák, érdemes aukciós oldalakon is szétnézni, mert jóval olcsóbban hozzájuthatsz jó játékokhoz, amik ugyan használtak, de amúgy semmi bajuk nincs, és így mondjuk ugyanazért a pénzért több dolgot is tudsz neki venni.
Köszönöm szépen a válaszokat,máris sokat segítettetek vele! :)
Ötleteitek alapján,ezt néztem ki,nem is annyira drága és ha még nem indul el addigra akkor ezzel ülve is játszhat akár.
De szívesen olvasok még ötleteket!
Igen, jónak tűnik. De nézd, vaterán fenn van féláron. Használt, de jó állapotú. Minden ugyanúgy működik rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!