Mit vehetnék karácsonyra az akkor 3 honapos fiamnak? Ami leköti a figyelmét, kézségfejlesztö és nem unja meg hamar?
Figyelt kérdés
Van pihenöszékje,és játszoszönyege amiket szert és kis ideig elvan velük egyedül,de nem tudom mit vehetnék neki karácsonyra??!2008. nov. 28. 15:18
1/3 A kérdező kommentje:
Az lemaradt hogy ágyra szerlhetö forgolya is van,ami zenél.
2008. nov. 28. 16:03
2/3 anonim válasza:
Az én fiam tavaly Karácsonykor volt 3 hónapos. Hát nem igazán lehet neki olyat venni még, amit nem un meg hamar. Most egy éves múlt, és még most is megunja a játékait hamar. Én csörgőt vettem neki, asszem Fisher's Price, egy nagy gömb, a gömbben meg egy kisebb golyó. Játszott vele ugyan, de nem nagyon sokat. Kapott a nagyszülőktől viszont egy plüss nyuszit, na az talált, még most is azzal alszik :D De ekkora babának még nem lehet igazán maradandó karácsonyi ajándékot venni. Inkább vegyél olyat, amire szükség van. Én idén is inkább csak kisebb dolgot veszek, mert sok játéka van de leginkább csak pakolni szereti őket, nem akarom nagyon szaporítani a kupit, ő még úgysem várja el, hogy valami haj de nagy dolgot kapjon. Vettem neki játék mobilt (remélem így már a sajátom biztonságban lesz, mert imádja nyomogatni), meg vettem neki kismotort, mert lassan abban a korban lesz már, de amúgy inkább ruhákat vettem, pulóvert, nadrágot, pizsamát, ami éppen kell, meg vettem itatópoharat, mert arra most akarom megtanítani. Tudom, hogy neki ez nem nagy dolog, de hát ő épp úgy fog örülni a játék telefonjának meg a motorjának, mintha vettem volna neki hatszáz más játékot is.
3/3 anonim válasza:
Mesekönyvet abból már most is tudsz neki mesélni, rágóka nemsokára nagy szükségetek lesz rá,kendő amit meglehet rágni és aludni is lehet vele.Ha nagy dologban gondolkodsz nekünk van elektromos hinánk azt nagyon szereti és neked is nagy segítség
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!