Fiamnak nincs mamája, fogadjunk fel?
Vagyis van,de egyik sem foglalkozik vele,nem törödnek vele.
Egy ismerősöm ajánlotta,hogy óvodákban érdeklődjek utána,van e olyan hölgy,aki unokázna,de nincs kivel.Szerintetek?
Nem úgy gondoltam,hogy fizetünk érte,hanem egy kölcsönös jó.Én ezt úgy képzeltem,hogy család barát lenne.
De még én sem tudom.vacillálok nagyon,ezért kértem a véleményeteket,de ha normális ember módjára nem tud senki sem válaszolni akkor inkább ne is tegye.
Második vagyok:
A kommentedre reagálnék. Én ugyan nem tudom milyen, mikor le sem ejtik a gyermeket, de van nekem egy nagymamám, aki 70 éves és mikor megtudta, hogy dédi lesz, a szemembe mondta, hogy szerinte ez volt életem legrosszabb döntése és majd megtapasztalom mennyi kínlódással jár. De ezt nem ilyen szépen, ahogyan én le írtam. Azóta nem köszön, rám se néz. Még sem gondoltam rá egyszer sem, hogy fogadok valakit.
Nem.....azt mondaná rá hogy xy néni.
lehet támadni hajrá,ha nektek ez örömet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!