Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fiamnak nincs mamája, fogadjun...

Fiamnak nincs mamája, fogadjunk fel?

Figyelt kérdés

Vagyis van,de egyik sem foglalkozik vele,nem törödnek vele.

Egy ismerősöm ajánlotta,hogy óvodákban érdeklődjek utána,van e olyan hölgy,aki unokázna,de nincs kivel.Szerintetek?

2011. máj. 21. 09:12
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem szánalmas
2011. máj. 21. 09:19
 2/33 A kérdező kommentje:
Te vagy az........majd megtudnád milyen rossz az amikor le se sz@rják a gyereked.
2011. máj. 21. 09:22
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Az én babámnak sem lesz. A lányom nyáron születik, az egyik nagyi 22 éve, a másik 16 éve halt meg. Beletörődtem, hisz mást nem tudok. Nem fogadnék fel egy idegent soha.
2011. máj. 21. 09:23
 4/33 anonim ***** válasza:
0%
Pontosan erről beszélek, csak a gyereked vered át, az a nő mindig csak egy idegen lesz. Ezért szánalmas. Bele kell törődni
2011. máj. 21. 09:25
 5/33 A kérdező kommentje:

Nem úgy gondoltam,hogy fizetünk érte,hanem egy kölcsönös jó.Én ezt úgy képzeltem,hogy család barát lenne.

De még én sem tudom.vacillálok nagyon,ezért kértem a véleményeteket,de ha normális ember módjára nem tud senki sem válaszolni akkor inkább ne is tegye.

2011. máj. 21. 09:25
 6/33 A kérdező kommentje:
Próbálok túl lendülni rajta,de értehető hogy fájó pont ez nekem.
2011. máj. 21. 09:26
 7/33 anonim ***** válasza:

Második vagyok:

A kommentedre reagálnék. Én ugyan nem tudom milyen, mikor le sem ejtik a gyermeket, de van nekem egy nagymamám, aki 70 éves és mikor megtudta, hogy dédi lesz, a szemembe mondta, hogy szerinte ez volt életem legrosszabb döntése és majd megtapasztalom mennyi kínlódással jár. De ezt nem ilyen szépen, ahogyan én le írtam. Azóta nem köszön, rám se néz. Még sem gondoltam rá egyszer sem, hogy fogadok valakit.

2011. máj. 21. 09:26
 8/33 anonim ***** válasza:
Szerintem fogadjatok, de óvatos legyél a bizalommal. Ismerd meg jól a leendő nagyit. Nekünk van nagyink, de van a barátnőm anyukája is aki nagyon imádja a gyerekeimet és bármikor szívesen van velük.(Ő közelben lakik, a nagyik viszont-mind a kettő-nagyon messze). Szóval szerintem hajrá, de csak megbízható forrásból(védőnő, idősek otthona stb...)
2011. máj. 21. 09:27
 9/33 anonim ***** válasza:
De figyelj már...a gyerekednek beadod majd, hogy ő a nagyi???
2011. máj. 21. 09:29
 10/33 A kérdező kommentje:

Nem.....azt mondaná rá hogy xy néni.

lehet támadni hajrá,ha nektek ez örömet okoz.

2011. máj. 21. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!