Anyukák! Mennyit mozog, az 1 év körüli babátok? (Akik önállóan, még nem tudnak járni! )
Délelőtt, általában , kint vagyunk.Ugye akkor a babakocsiban ül.Aztán haza, ebéd -ekkor az etetőszékben ül.Utána alszik..5 körül kel, 6-ig játszunk uzsizunk, utána megint kimegyünk, igy megint ücsörög a kocsiban. 7 körül haza, vacsi, játék fürdés alvás.
Nem mozog keveset a babám??????Lehet ezért nem indult el még önállóan???De olyan szép az idő, nem akarnék vele, itthon rostooklni!
Ti nektek, hogy néz ki a napotok????
Mennyit van babakocsiban-etetőszékben a baba,és mennyit, mászik-mozog?????
jól értem, hogy napi 1 órát van mozgástere? az nagyon nagyon kevés.
nyugodtan kimehettek, de nem kell a kocsiban ülnie. vigyél egy nagy pokrócot, ha füves részt látsz, terítsd le és tedd rá. ha van a közeletekben játszótér, menjetek be, hintázzatok, csúszdázzatok, játszatok a kövekkel, homokozzatok, másszon a fűben... :)
Köszi a válaszokat!!!
Akkor pontosítanék 1 kicsit!:)
13 hónapos a kisfiam!
Természetesen, NEM 1 óra, az egész napjából a mozgásidő!
Amikor itthon vagyunk, természetesen, mászik ezerrel,nincs lekötve, ő is pakol stb..
Etetőszékben,is csak az evés időtartamára ül, de van, hogy az ebéd, kicsit elhúzódik!Kb. 30 -40 percre!
Ha kint vagyunk, akkor általában, a babakocsiban ül!!Inkább ez az ami zavar!Nem azért ül, mert lusta, hanem, azért, mert nincs a környékünkön egy normális játszótér, ahova kivihetném!!!(elég rossz környéken lakunk)!!:(((
DE, ha megyünk ki sétálni,és nem csak vásárolni stb.., akkor kiveszem én is(templomkert), és ott kézenfogva megpróbálom sétáltatni, de nem sokáig engedi, mert menne lefele mászni,és oda nem tehetem, mert aszfalt van!!
Akkor az lesz, hogy felkutatok valami jobb játszóteret,és akkor ott ki tudom venni a kocsiból!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!