Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hálózsákban altatott babákat...

A hálózsákban altatott babákat még betakarjátok takaróval?

Figyelt kérdés
2011. máj. 19. 18:44
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem, csak másfél éve, téli újszülöttként takartam. Ha hideg van, inkább adok alá plusz bodyt.
2011. máj. 19. 18:47
 2/5 anonim ***** válasza:
soha nem takartam.azért alszik hálózsákban,hogy ne kelljen takargatni.ha hidegebb volt jobban aláöltöztettem,ha melegebb,kevesebb ruha volt rajta.nyári hálózsákja is van,akkor egy body van rajta és egy olyan vékony pamut hálózsák,mint egy body.Ő így igényli
2011. máj. 19. 19:44
 3/5 anonim ***** válasza:

amikor tél volt és hideg igen , betakartam.

de már most nem takarnám be...meleg van már.

2011. máj. 19. 20:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem takartam be, a hálózsák papírján kifejezetten írták, hogy ne. Ha hideg volt, inkább adtam rá egy rugit a szokásos body-ra. 2 tog-os egyébként a zsák, 19 fokban ideális, nálunk szinte mindig melegebb van a panelban.
2011. máj. 19. 20:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Attól függ mennyire vastag a hálózsák, télen termo anyagból készült hálózsákban aludt, jó vastag bélelt, arra nem raktam még plusz takarót, de ha vékonyabb a hálózsák akkor rakok rá, főleg hajnal felé, mert addigra a lakás is kihűlik.
2011. máj. 19. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!