Milyen gyakran kell sterilizálni a cumikat és cumis uvegeket?
Ismerek olyan anyukákat a közvetlen közelemből, akik naponta sterilizálnak (3-4 hónapos gyerek mellett), és olyat is, aki még mindig sterilizál naponta, egy éves múlt a kisfia.
Nos, hát én megmondom őszintén, hogy elég kényes vagyok a tisztaságra, de a ló másik oldalára sem szerettem volna soha átesni. Nem vettem sterilizáló készüléket sem, volt egy erre a célra kijelölt lábasom. Míg pici volt, hetente egyszer sterilizáltam (kifőztem az üvegeket, cumikat), olyan 4-5 hónapos korától kéthetente sterilizáltam, és 6 hónaposan abbahagytam. Ugyanis minden egyes használat után bő vízzel, sok mosogatószerrel alaposan kimostam kívül belül az üvegeket, alaposan öblítettem (ropogtak az üvegek kívül-belül), én úgy gondolom, hogy nekünk ennyi elég volt :) (most 3 éves makkegészséges lurkó anyukája).
huuu..hát én kifőztem mikor megvettük és ennyi volt.
7 hós a fiam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!