Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyibe "kerül" egy újszülött...

Mennyibe "kerül" egy újszülött kisbaba havonta?

Figyelt kérdés
Bocs a kérdésért,természetesen nem ez izgat az egészben a legjobban,de azért mégis kíváncsi vagyok,mivel be kell osztanunk a pénzt elég rendesen..Pl. mennyibe kerül a pelus,ilyesmik?
2009. márc. 13. 17:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Igazából azt gondoltam én is h 10 ezer körül lesz,de azt hiszem h vmivel több,okosan kell majd vásárolnom,ha odajutok.Remélem lesz majd tejem,s nem kell a tápihoz folyamodnunk.
2009. márc. 13. 18:27
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

mindig figyeld az akciókat,mert akár egy csomagpeluson 1000ft-ot is sporolhatsz,törlőkendő van h egyik helyen 400ft másik helyen ugyanaz 700ft...és ha tudsz ilyenkor vásárolj be nagyobb mennyiséget....

mi tápisok voltunk havonta elment kb.10.000ft tápira,pelenka 2csomag, törlőkendő 2 csomag...mindenestöl kb.újszülött korában 20.000ft volt,most h 8 hós,átlagban 25-30.000ft megy el,lehetne olcsóbban is,de én megvárom a firss gyümiket,zöldségeket és akkor kezdem el az itthoni főzést neki...ugy kb,havi 10.000-el kevesebb lesz

2009. márc. 13. 18:42
 13/15 anonim ***** válasza:
70%
Nekem is benne van 25000-30000 ft-ban.
2009. márc. 13. 19:19
 14/15 anonim ***** válasza:
tök jó,h mindenki leírta a tapasztalatát és le lett pontozva...
2009. márc. 14. 08:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Nekünk hónapokig szinte "semmibe" sem került.A pelust kellett megvenni,mert illatszereket mindet patikait használtunk,ezek meg nem olyan drágák.A kezdetben megvásárolt illatszercsomag azóta is itt áll érintetlenül.A védőnő tanácsára nem használtuk.Popsitörlőt csak utazásnál használunk,én vízzel lemosom a popóját!Olcsó és környezetbarát!

Sok tejem volt ezért leadtam jó sokat,amiért pénzt kaptam(nem is keveset),most abból vettem meg a sportkocsit is.

Tehát kb havi +10000ft.

2009. márc. 14. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!