Mennyibe "kerül" egy újszülött kisbaba havonta?
mindig figyeld az akciókat,mert akár egy csomagpeluson 1000ft-ot is sporolhatsz,törlőkendő van h egyik helyen 400ft másik helyen ugyanaz 700ft...és ha tudsz ilyenkor vásárolj be nagyobb mennyiséget....
mi tápisok voltunk havonta elment kb.10.000ft tápira,pelenka 2csomag, törlőkendő 2 csomag...mindenestöl kb.újszülött korában 20.000ft volt,most h 8 hós,átlagban 25-30.000ft megy el,lehetne olcsóbban is,de én megvárom a firss gyümiket,zöldségeket és akkor kezdem el az itthoni főzést neki...ugy kb,havi 10.000-el kevesebb lesz
Nekünk hónapokig szinte "semmibe" sem került.A pelust kellett megvenni,mert illatszereket mindet patikait használtunk,ezek meg nem olyan drágák.A kezdetben megvásárolt illatszercsomag azóta is itt áll érintetlenül.A védőnő tanácsára nem használtuk.Popsitörlőt csak utazásnál használunk,én vízzel lemosom a popóját!Olcsó és környezetbarát!
Sok tejem volt ezért leadtam jó sokat,amiért pénzt kaptam(nem is keveset),most abból vettem meg a sportkocsit is.
Tehát kb havi +10000ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!