Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem felelőtlenség? Mi a...

Nem felelőtlenség? Mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
Az egyik ismerősöm nemrég szült. Mikor a baba 2 hetes volt, láttam, hogy hozza a nagyobbik gyereket az iskolába, a férjével együtt. Megkérdeztük tőle, hogy ki vigyáz a babára, mire azt válaszolta, hogy otthon van, EGYEDÜL. Azóta is többször magára hagyta és közben büszke rá, hogy milyen laza anyuka. Nekem úgy fáj a szívem azért a kisbabáért.
2011. máj. 17. 10:27
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
nem normális
2011. máj. 17. 12:11
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
A férj meg az anyuka együtt viszi a nagyobbat iskolába?! Ezek szerint apuka akkor nem dolgozott, miért nem maradt otthon a babával?!
2011. máj. 17. 12:28
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet, hogy valamit félreértettél? Vagy viccelt esetleg, nem tetszett neki a kérdezősködés, ilyesmi? Csak mert nem akarom elhinni, hogy létezik anya, aki a 2 hetes gyerekét magára hagyná. Még másra se nagyon bíznám ennyi idősen, egyedül meg végképp elképzelhetetlen. Ha viszont úgy gondolod, hogy ez igaz, akkor minimum a védőnőt értesítsd, neki tudnia kell, ilyenkor mi a teendő.
2011. máj. 17. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

Igen egy ekkora gyerek még nem gyújtja fel a lakást,de mi van ha annyira sír már szegénykém hogy megfullad?! Vagy éppen éhes,vagy nyakig kakás. Bármi lehet. A szívem szakad meg ha arra gondolok milyen tehetetlen ilyenkor az a pici.

Amúgy miért kell mindkét szülőnek iskolába vinni a másik gyereket? Ez az anya nem laza hanem,borzalmasan felelőtlen! Az ilyet büntetném!

Az én lányom 15hónapos,de még addig sem hagytam magára egyszer sem míg a boltba leszaladtam. Pedig csak 2perc. Meg nem fordult a fejemben,és most sem.

2011. máj. 17. 12:57
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Azonnali hatállyal értesítsd a védőnőt!!!Ez nem játék!
2011. máj. 17. 15:12
 16/18 A kérdező kommentje:
Sajnos nem félreértés, mert másoknak is meséli, és nem csak egyszer fordult elő. Majd jelzem a védőnőnek, hogy nézzenek már rájuk. Egyébként a sógornője jó barátnőm, ő is megerősítette, hogy így van. Ja, és a barátnőm még azt is mesélte, hogy húsvétkor voltak náluk, és az "anyuka" elejtett egy olyan megjegyzést, hogy a gyerek néha elfelejt levegőt venni... Ők persze ráförmedtek, hogy na, látod, és ezt a gyereket te itthon hagyod egyedül. Erre nem mondott semmit. Azóta nem csinálja - vagy csak nem mondja el?
2011. máj. 17. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem majd hanem sürgősen szólj a védőnőnek!!! Én a helyedben nem venném a lelkemre ha a babának valami baja lenne,és én tudtam róla.
2011. máj. 17. 18:33
 18/18 anonim ***** válasza:

Miért kell két ember ahhoz hogy a nagyobb iskolába menjen???

Szólj védőnőnek!

2011. máj. 17. 18:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!