Anyósomék csöppet sem adnak a higiéniára. WC után soha nem mosnak kezet, a mosogatás pedig szinte víz nélkül történik. Állandóan aggódom emiatt, vagy ne tegyem?
Pedig anyósom gyerekekkel foglalkozik,ezért sem értem. Nálam alapvető a WC utáni kézmosás, már a lányomat is rászoktattam. Ők a mosogatást pár deci vízben, ezer éves mocskos szivaccsal csinálják, sőt van hogy csak víz nélkül, a mocskos szivaccsal csak áttörölnek edényeket stb. Pedig nem szorulnak rá hogy ennyire spóroljanak, nem is azért csinálják.
A problémám az, hogy ilyen higiénia mellet fogdossák a lányomat, így adnak neki enni, mellesleg én meg terhes is vagyok. Nagyon szép tőlük hogy meghívnak néha ebédelni, meg vigyáznak a kislányra, de állandóan attól félek hogy elkapunk valami, meg hát gusztustalan is ez az életmód.
Szólni nem merek mert abból én jönnék ki rosszul, már ismerem őket.
Van okom az aggodalomra?
A macska szerencsére nem a házban van.. El szoktam néha mosogatni, de nem hogy példát vennének, hanem inkább "majd ők..." Mert én félig meddig folyó víznél szoktam :) És olyankor előveszek új szivacsot, mert azerencsére az van náluk mert 10-es csomagot vesznek.
A férjem mondta hoyg szól nekik de úgyis tudnák hogy nem az ő ötlete volt hiszen ők nevelték. Én meg átneveltem :)
Szóval uszításnak tűnne ,de megpróbáljuk finoman.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!