8,5 hós babám szemém úgy nézem árpa van kialakulóban. Mit tegyek? Elég a kamillás mosogatás vagy kell egyébb szemcsepp, valami homeopátiás szer? Vagy feltétlenül vigyem orvoshoz?
Figyelt kérdés
Nem könnyezik, nem gennyezik a szeme, nem vettem észre azt sem, nem dörzsöli, így gondolom nem viszket, de ha ezek bármelyikét is tapasztalnám azonnal orvoshoz vinném. Ti voltatok már ilyen helyzetben? Mit használtatok?2010. márc. 19. 09:54
1/3 anonim válasza:
Én nem csináltam semmit, egy napig volt piros neki a szeme alatt és másnapra már láttam hogy enyhült. Harmadik napra el is tünt. Ha nem gennyes és nem zavarja, akkor szerintem te is várdd meg hogy elmúljon magától.
2/3 anonim válasza:
Apis mellifica 15ch-s homeopátiás golyót, 2×5 -öt feloldassz egy pici vízben, műanyag kanállal beadod neki ( étkezés vagy ivás előtt és után fél órát várni kell a homeós szereknél). Egy nap alatt eltűnik, de azért 2-3 napig adjad.
Szintén 8,5 hós kisfiú anyukája
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. márc. 19. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!