Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tobrex szemcsepp használata...

Tobrex szemcsepp használata orrcseppként: tapasztalatok?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 29. 15:46
 1/3 anonim ***** válasza:
A Tobrex nagyon erős antibiotikumos gyógyszer, kisbabáknak egyáltalán nem ajánlott. A Ciloxan sokkal kíméletesebb, és azt fülbe is lehet cseppenteni. De hogy orrba szokták-e? Nem hallottam még róla. Bocsi, hogy nem pont a kérdésedre válaszoltam, de én nem mernék a picurnak Tobrexet adni semmilyen formában.
2010. ápr. 29. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
A kisfiam akkor kapta, amikor egy szempilla ékelődött be a szemébe és csak a szemészeten tudták kivenni. A fertőzés elkerülésére írták fel, de csak 1 napig használtam, mert teljesen bedagadt a szemhéja tőle.
2010. ápr. 29. 20:21
 3/3 anonim ***** válasza:
9 hós kisfiam vírusos náthában szenved. A doktornő először orrcseppet írt csak fel, folyamatosan szívattuk az orrát mert állandóan el volt dugulva. 1 hét után sem javult, de már a szívatás után is el volt dugulva neki, nem tudott aludni csak ölben egy keveset, és horkolt. Ez után írták fel nekünk, állítólag az orrmandulája volt megnagyobbodva azért nem kapott levegőt és volt neki állandóan eldugulva. Utána kezdett a helyzet javulni. Kb. 1 hétig használtuk az orrcseppel együtt.
2010. máj. 1. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!