Mit tennétek a helyemben? 4hós babának van
Párom azt mondta elmegy haverokkal sörözni és 11re itthon van, nem jött.Reggel megtudtam hogy elment bulizni.
Nem őszinte, ha nem más mondja ő letagadja.3nap kellett hogy beismerje hol is volt.
Nem bíztam benne eddig se, mi lesz ezután?
Szívem szerint elhagynám.Mért hazudik nekem, itthon vártuk a 4hós fiúnkkal együtt.Borzalmasan érzem magam hogy ez fontosabb mint mi!
Azért ide írtam ki mert ti babásak jobban megértetek!ha nem lenne baba nem akadnák fenn ezen, de így?
Én kipróbálnám a te helyetekbe azt, hogy hétvégén lenne közös progamot amire mind a hárman eltudtok menni akár egész napra is. Mi sokat csináltunk ilyet, ha a párom itthon van akkor hárman elmegyünk sétálni és olyan útvonal tervünk van ahol megtudom szoptatni. Illetve legyen lehetőség mind a kettőtöknek egy kicsit kimozdulni.
Párod meg segítsen a baba körül legyen olyan, ha ő otthon van akkor ő csinál a baba körül. Nálunk hétvégén még akkor is ha dolgozik a párom fürdeti a lányom, és nekem segít szoptatás során. Lehet, hogy nem érzi magát "hasznosnak".
szokott segíteni, ha itthon van ő eteti (tápszeres).
néha megfürdeti, vigyáz rá még én főzök
Kiderült hogy berúgott,és csókolózott valami csajjal!
Kb szétvet az ideg:'(
Hát, nekem az is rosszul esne, ha párom nélkülem menne el. Persze lehet egyedül de ez a bulis dolog gáz.
Párom azt mondta, hogy próbád ki legközelebb, ha elmegy úgy hogy nem szól pakold össze a cuccait és ijessz rá, hogy el kell mennie. Vagy ha haza tudsz menni akkor menj egy pár napra haza. Ha szeret titeket a párod akkor ezt nem fogja hagyni, és megtudjátok talán beszélni a problémát. De én lehet, hogy most mondanám neki, hogy most haza megyek egy pár napra, hogy kitisztuljon a fejem. Utána talán minden tisztán lássak. Fel a fejjel.
Köszi a választ, elég szarul érint, hogy van egy gyönyörű fia,én is mindent megteszek érte, és mégis ezt érdemlem:S
ÉS ezt se ő mondta el, haverja mondta:S
Bízni már nem tudok benne, szerelmet se igazán érzek már. inkább undorodom tőle, de nélküle nem bírom egyedül anyagilag, ez a legszarabb helyzet, vagy a fiamnak van meg mindene, vagy én szenvedek mellette...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!