Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tennétek a helyemben?...

Mit tennétek a helyemben? 4hós babának van

Figyelt kérdés

Párom azt mondta elmegy haverokkal sörözni és 11re itthon van, nem jött.Reggel megtudtam hogy elment bulizni.

Nem őszinte, ha nem más mondja ő letagadja.3nap kellett hogy beismerje hol is volt.

Nem bíztam benne eddig se, mi lesz ezután?

Szívem szerint elhagynám.Mért hazudik nekem, itthon vártuk a 4hós fiúnkkal együtt.Borzalmasan érzem magam hogy ez fontosabb mint mi!

Azért ide írtam ki mert ti babásak jobban megértetek!ha nem lenne baba nem akadnák fenn ezen, de így?

2011. máj. 16. 07:50
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Én kipróbálnám a te helyetekbe azt, hogy hétvégén lenne közös progamot amire mind a hárman eltudtok menni akár egész napra is. Mi sokat csináltunk ilyet, ha a párom itthon van akkor hárman elmegyünk sétálni és olyan útvonal tervünk van ahol megtudom szoptatni. Illetve legyen lehetőség mind a kettőtöknek egy kicsit kimozdulni.

Párod meg segítsen a baba körül legyen olyan, ha ő otthon van akkor ő csinál a baba körül. Nálunk hétvégén még akkor is ha dolgozik a párom fürdeti a lányom, és nekem segít szoptatás során. Lehet, hogy nem érzi magát "hasznosnak".

2011. máj. 16. 08:50
 12/17 A kérdező kommentje:

szokott segíteni, ha itthon van ő eteti (tápszeres).

néha megfürdeti, vigyáz rá még én főzök

2011. máj. 16. 08:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Esetleg tényleg érdemes lenne közös programot kitalálni hátha jó lenne amikor mind hárman együtt lennétek.
2011. máj. 16. 16:36
 14/17 A kérdező kommentje:

Kiderült hogy berúgott,és csókolózott valami csajjal!

Kb szétvet az ideg:'(

2011. máj. 18. 20:03
 15/17 anonim ***** válasza:

Hát, nekem az is rosszul esne, ha párom nélkülem menne el. Persze lehet egyedül de ez a bulis dolog gáz.

Párom azt mondta, hogy próbád ki legközelebb, ha elmegy úgy hogy nem szól pakold össze a cuccait és ijessz rá, hogy el kell mennie. Vagy ha haza tudsz menni akkor menj egy pár napra haza. Ha szeret titeket a párod akkor ezt nem fogja hagyni, és megtudjátok talán beszélni a problémát. De én lehet, hogy most mondanám neki, hogy most haza megyek egy pár napra, hogy kitisztuljon a fejem. Utána talán minden tisztán lássak. Fel a fejjel.

2011. máj. 18. 20:28
 16/17 A kérdező kommentje:

Köszi a választ, elég szarul érint, hogy van egy gyönyörű fia,én is mindent megteszek érte, és mégis ezt érdemlem:S

ÉS ezt se ő mondta el, haverja mondta:S

Bízni már nem tudok benne, szerelmet se igazán érzek már. inkább undorodom tőle, de nélküle nem bírom egyedül anyagilag, ez a legszarabb helyzet, vagy a fiamnak van meg mindene, vagy én szenvedek mellette...

2011. máj. 18. 20:44
 17/17 anonim ***** válasza:
Csak azért mert van egy közös gyermek nem maradjatok együtt mert az senkinek sem lesz jó. Akkor tényleg menj egy pár napra haza gondod végig és letisztult fejjel dönts. Kérdez rá a párodtól. Esetleg szembesítheted is, hogy az a haverja is ott lenne amikor rákérdezel, hogy akkor mi is történt. Vidéken laksz, messze van nagyon a családod?
2011. máj. 19. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!