Egy nap hányszor kell gyümit ennie egy 4hós babának?
Figyelt kérdés
Lányom már kóstolta az alma levét, ma kap almapürét, holnap pedig már kóstoljuk a baracklevet. De holnap is kapjon almát, vagy egy nap csak egyszer egyen még gyümit ennyi idősen? És tápi mellé kapja továbbra is, vagy lassan ki kell váltani egy étkezés? Ti hogy csináltátok?2010. márc. 8. 09:57
1/1 anonim válasza:
Egyszerre csak 1 félét adjál neki és én azt is több napig kóstoltatnám. Így derül csak ki, hogy allergiás-e esetleg valamire. Én 3 napig kóstoltatok egy új kaját, aztán jöhet a következő. Mindig a délelőtti étkezéshez kapja, amit meg kanállal nem fogad el (általában 10-15 kanál után megunja), azt belekeverem a tápijába és azzal megeszi. Étkezést még nem váltottunk ki vele, mindig kap tápit is. Lassan 5 hónapos a Picike. Eddig almát, barackot, répát evett, kevertem már az almát barackkal (eddig ez a favorit), ma meg sütőtököt kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!