Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4hós babának kimaradhat a vacsi?

4hós babának kimaradhat a vacsi?

Figyelt kérdés
Már volt 1x hogy egész nap alig aludt és nem keltettem fel,hagytam aludni.Na én persze nem aludtam semmit annyira aggasztott,hogy szegénykém nem evett.Ma sem aludt csak kb.1,5órát egész nap.Bealudt 19:30kor.Olyan szépen,mélyen alszik,nincs szívem zargatni,de annyira bánt,hogy a vacsi kimaradt.Ti hagyjátok aludni ilyenkor?Keltsem vagy ne piszkáljam?Engen nagyon bánt a dolog:(
2010. febr. 7. 20:44
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ne piszkáld, felkell ha éhes lesz.
2010. febr. 7. 20:45
 2/10 anonim ***** válasza:
0%
éjfélre üvölteni fog mint a sakál!
2010. febr. 7. 20:49
 3/10 anonim ***** válasza:
igen.sztem is felesleges megpiszkálni.ha megéhezik úgyis felébred.nálunk is volt már ilyen...
2010. febr. 7. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:

Én általában 9kor fürdetek. Ha bealszik, legkésőbb 11kor felkeltem, megfürdünk gyorsan, vacsi és mehet vissza aludni. De volt olyan is, hogy 5 órát aludt, felkeltettem 11kor és akkor előbb megetettem, utána éjfélkor volt fürcsi, szopi és alvás.

Nem hagynám így, mert lehet, hogy 2kor fog felébredni, hogy éhes és oda az éjszakánk mindkettőnknek.

Mondjuk nálunk ez azért sarkallatos kérdés, mert 1.5 hetes kora óta átalussza az éjszakát, és semmivel sem kockáztatnám meg, hogy rájöjjön, hogy nem is rossz éjjel felkelni enni :).

2010. febr. 7. 20:52
 5/10 A kérdező kommentje:
Amikor kimaradt a vacsi,reggel 7:30-ig aludt,úgy ahogy máskor is.Emiatt bánt a dolog.18h-kor evett,azóta semmi.Ez nekem reggelig kajcsi nélkül olyan soknak tűnik.Egyébként napi 5x eszik,tápszeres egy hónapja.
2010. febr. 7. 21:00
 6/10 anonim ***** válasza:
Mikor ekkora volt én is felkeltettem:( nem tudom,helyesen e. Később hiába keltettem, ha nem kért ,nem evett és kész. Mostmég tuti elfogadja az üveget:) idegesitett, ha vacsi nélkül aludt el, ez van. Ha èjjel aludni akarsz, sötétben etetsd meg
2010. febr. 7. 21:22
 7/10 anonim ***** válasza:
Szerintem se piszkáld, ha éhes lesz fel fog kelni.
2010. febr. 7. 22:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Ne keltsd fel :) Ne aggódj, nem lesz semmi baja.
2010. febr. 7. 23:00
 9/10 anonim ***** válasza:
Párszor nekünk is volt, hogy nagyon megterhelő nap után úgy elájult, hogy nem keltettük fel se fürödni, se enni. A fürdés nálunk amúgy nagyon fontos, a nap egyetlen fix pontja, és utána késő délelőttig kitart a napirend, csak utána rázódik szét. Szóval ha nagyon aludt, akkor előfordult, hogy kihagytunk egy fürdést, de ilyenkor éjjel mindig felébredt enni.
2010. febr. 7. 23:28
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.Húzta a lóbőrt reggel 7ig:) Vigyorogva,elégedetten ébredt a kis tökösöm:)
2010. febr. 8. 07:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!