Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hány fokig adtok harisnyát a...

Hány fokig adtok harisnyát a babára?

Figyelt kérdés
a lakásban is ráadjátok,vagy csak sétára?a nagyobb babára is érdemes?
2009. márc. 12. 17:22
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig sem adtam. Csak jó vastag nadrág + overall + két zokni volt rajta a leghidegebb időszakban is, ezen kívül a sport babakocsiban jól betakartam egy (két) vastag pléddel. Igaz, 6 hónapos kora óta van hideg (ősz, tél).
2009. márc. 12. 17:28
 2/6 anonim ***** válasza:
59%
harisnyát? kisbabára? minek! hány hónapos? én tipegőben hagyom, csak zoknit húzok rá, kardigánt,sapka és igy rá a kezeslábas, és 2 takaró. mi igy járunk sétálni. a lakásban kb 21 fok van, ott csak hosszú újjú body van rajta, és velúrtipegő. igy is megizzad, ha szopik.
2009. márc. 12. 17:30
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia a gyerekem 3 éves lesz és még mindig van hogy bent harisnyába van. Sőt nekem az anyósom óvodába dolgozik és a legtöbb gyerek általában harisnyába van és azok között van 5-6 évesek is.
2009. márc. 12. 17:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Azóta adok a lányomra harisnyát ,amióta föláll- így nem gyűri a rugi talpát le. Sokkal kényelmesebb.
2009. márc. 12. 18:10
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én lakásban sosem adom rá, annyira nem kényelmes az, hogy egész nap abban legyen. Nagyon ráfeszül, izzad, és megnyomhatja.

Akkor adtam csak rá harisnyát, ha nagoyn hideg volt, és nadrág meg zokni volt rajta itthon, ilyenkor féltem, hogy "alulról" bemegy a hideg. De ha rugi volt rajta, akkor nem adtam alá, csak ráadtam egy plüss overált, egy overált, betakartam, lábzsák, és így séta.

2009. márc. 12. 18:14
 6/6 anonim ***** válasza:
Szia nekem az egyik ismerősömnek a gyermekét most műtötték vesére mert felfázott. A kicsi most volt 1 éves.
2009. márc. 14. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!