Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Télen a lakásban is adtok...

Télen a lakásban is adtok harisnyát a babára a rugi alá? Vagy csak amikor kimentek?

Figyelt kérdés
2010. dec. 14. 14:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Amíg feküdt én adtam:) Ezt úgy értem, hogy amíg nem kezdett el intenzíven mozogni:)

Nincs nagyon meleg, mert nem panel, gyorsan hül a kertesház, főleg ha alattad pince van.

Úgyhogy igen adtam rá hosszú bodit, vastag harisnyát és vastag rugit...aztán még plédet is:)

2010. dec. 14. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Társasházban (nem panel) élünk, az első 2-3 hónapban 22 fok volt, utána kevesebb. Én akkor sem, és most sem adok rá két gatyát. Vagy egy bélelt nadrág, vagy egy vastagabb harisnya. Amíg pici volt, és nem mozgott, body+rugi+takaró volt.
2010. dec. 14. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
Én csak akkor hagyom rajta, ha hazaérünk a sétából. Nem szoktam ilyenkor levenni róla, mert ha esetleg megizzadt és levetkőztetem , akkor megfázhat. Annyira nincs bent meleg,h ne bírná el.
2010. dec. 14. 15:20
 4/6 anonim ***** válasza:
Adok rá, mert már mászik, és a padló hideg. Mekkora a baba? De gondolom te is leteszed néha a szőnyegre játszani, simán elállja.
2010. dec. 14. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem adok rá. Nálunk meleg van. Nadrágban, és rövid ujjúban van, esetleg ha hűvösebbnek érzem a levegőt adok rá egy hosszú ujjú felsőt is. De ez a lakás hőmérsékletétől függ.
2010. dec. 14. 16:57
 6/6 anonim ***** válasza:
én nem adok rá,csak jó vastag nadrágot,panelba lakunk,nem értem mindenki azt irja vagy hiszi itt meleg van,nálunk szétlehet fagyni,20-max 22fok van...:( vagy ez meleg? 4hónapos amúgy,hosszúu. body,meg rá egy pulcsi,nadrág,és még betakarom pléddel.
2010. dec. 14. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!