13 hónapos babára, hány fokba adnál csak pulcsit vastag kis pufi mellényel és harisnyát farmernacival?
Figyelt kérdés
A lényeg hány fokba nem adnál/adsz rá overált?
Pl.: Vasárnapra 14 fokot mond.
2011. márc. 10. 20:27
2/6 anonim válasza:
18-20 fok körül, szélcsendes időben
a lakásban 24 fok van, nadrág+zokni+body+póló ban van. nincs melege, nem fázik.
3/6 anonim válasza:
szerintem lehet rá adni ebben az időben, bár én nem vagyok híve ekkora gyerekeknél a mellénynek. én vettem egy kevésbé vastag dzsekit, ami alá azért aláfér egy pulcsi, kardigán, ha elmenne a Nap, vagy egyébként is hűvösödne, akkor azt még rá lehet adni, a mellény viszont nem védi a karját.
4/6 anonim válasza:
Ha nem fúj a szél, olyan 18-20 fok körül adnám rá. Overállt én már +5 fokban nem adtam a fiamra, csak harisnya volt vastag nadrággal, én téli kabát. alatta pulcsi, hosszú ujjú póló, hosszú ujjú body. Most vékonyabb kabátot és nadrágot használunk, de harisnyát még adok rá.
5/6 anonim válasza:
Szia!
a lányom 15 hós, de én a télen már nem nagyon tudtam rá overállt adni! :( mert abban nem volt hajlandó menni, a babakocsiba meg okróber óta nem ül bele! 10 hósan indult el azóta gyalog sétálunk!
Én már tegnap délután (nálunk 14 fok volt és nem fújt a zsél) már mellényt adtam rá, bár nagyrészzt kocsiban voltunk!De azért sétáltunk is!
Ma viszont már sétához is mellényt adtam rá!
Alá eg yrövid ujjú bodyt, egy hosszú ujjú garbót, é egy polár pucsit adtam!
15 hós kislány anyuja
6/6 anonim válasza:
én se adok rá overált de azért a kabát még kell. mellényt akkor adok rá mikor már nekem nem kell kabát de vastag pulcsi igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!