Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Valahogy nem jó így! Ugye?...

Valahogy nem jó így! Ugye? Négy és fél hós fiam egyre kevésbé van el egyedül. Mit csinálok rosszul?

Figyelt kérdés
Korábban még elvolt a játszószőnyegen ugy húsz percet magában is. Mostanában a nappali félórás kétszeri szundi után kicsit még szöszöl az ágyában, de onnantól kezdve szórakoztatni kell. Nem főzök, nem takaritok, hanem egész nap játszok. Sikerülhet kicsit javítani a helyzeten? Mit tanácsoltok?
2009. márc. 12. 15:31
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is ilyen volt a manóm, de nekem első perctől! Azt mondta a doktornő, hogy hagyjam sírni ugyis abbahagyja! Hát nem hagyta, végül arra jutott, hogy ő ilyen, hogy nagyon igényli a közelségemet! Én beültettem a babahordozóba és még fürödni is vinnem kellett magammal! Ha látta, hogy ott vagyok akkor oké volt!Főzni is együtt főztünk!:) Már 3,5 éves de a mai napig nagyon anyás! Kitartás hozzá, mert egyre aktívabb lesz pedig, úgyhogy azért mindent ne tegyél félre miatta mert később még rosszabb lesz!
2009. márc. 12. 15:39
 2/4 anonim ***** válasza:
szerintem mindig kicsit hagyd magára majd megszokja vagy vidd magaddal a konyhába babakocsival és néha távolodj
2009. márc. 12. 17:16
 3/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat! Még azért várok tőletek egy-két építő go dolatot, ki hogyan csinálta vagy csinálná a helyemben:) előre is köszi!
2009. márc. 12. 18:25
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Az én babám is ilyen volt.Szintén vittem magammal mindenhova.Most már 7 hónapos lesz és már nem igényli annyira a közelségem-nagyon szépen eljátszik a játszószőnyegen.Szerintem,ha a babád már egy kicsit nagyobbacska lesz és leköti magát a forgolódással és a hason fekvéssel,akkor sokkal könnyebb lesz neked is.Kitartás!

2009. márc. 12. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!