Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 14 hónapos, kézben alszik el...

14 hónapos, kézben alszik el megint, mit tegyek?

Figyelt kérdés
A fiam eddig 2 módon tudott elaludni, az első volt, hogy ringatva de ültem közben, aztán magam mellé tettem később, úgy elaludt és betettem a kiságyába. Most jöttek folyamatosan fogzás, betegség, még fogak, most úgy néz ki, hogy kb 3 hónapja megint ölben alszik el. Arra gondoltam, hogy most ezt kivárom, hogy ez a 2 foga kijöjjön, mert tényleg nagyon szenved tőle, de utána valahogy egy egyedül elalvásra szoktatnám. Tudnátok ötletet adni, hogy hogy csináljam? Nagyon késő ilyen idősen rászoktatni?
2011. máj. 15. 14:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Nalunk is ez volt.

Rászoktattam, hogy aludjon el a babayhordoban.Eleinte ringatni kellett aztan már azt sem.UTanna áttértem arra, hogy aludjon el az ágyon.Igaz oda kell bújnom hozzá amíg el nem alszik, de utánna nincs gond és alszik szépen.

15 honapos a kislányom

2011. máj. 15. 14:27
 2/6 anonim ***** válasza:
59%

tedd be a kiságyba, mondd, hogy álmodjon szépeket, add oda neki a tejet, tápit, kakaót, cumit, macit, amivel el szokott aludni és gyere ki.

ha sír, menj be, vígasztald meg, gyere ki. ezt addig míg el nem alszik de csak akkor menj be ha sír.

ha beszélget, sikongat ne menj be!

2011. máj. 15. 14:27
 3/6 anonim válasza:
49%
Én is a második válaszoló módszerét ajánlanám!
2011. máj. 15. 14:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Nálunk sajnos nem vált be az a módszer.Annyira behergelte magát a lányom, hogy már nem is tudott aludni :S
2011. máj. 15. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekünk a második válaszoló módszere jött be.
2011. máj. 15. 17:12
 6/6 anonim ***** válasza:

ez a müdszer nálunk nem jött be. a 15 hónaposom több, mint 2 órát üvöltött, gyakorlatilag az alvásideje dupláját...

ami bevált: szertartás! iszi, peluscsere, kézmosás, behúzzuk a függönyt, bedugjuk a bébicsőszt, lefekszik, odaülök mellé, fogom a kezét. először elég volt ott tartanom az ágyban, mostmár pár perc alatt elalszik.

2011. máj. 15. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!