Elgondolkoztatok már ezen?
Szia tegnap 17.07!
Ismerjük egymást?
LK.
De jó lenne, ha lehetne kicsi kép a válaszok mellett. Aztán ha akarja valaki, akkor ott a kép, ha nem, akkor nem.
Amúgy én is szoktam ezen gondolkozni, meg hogy akkor mennyire hinnék a válaszának, ha látnám, hogy "miféle". Nagyon helyesek vagytok.
Leginkább akik 4 kilót híztak a terhessség alatt (és büszkélkednek), meg a szülőszoba utána olyanok mint előtte... ilyenkor szoktam gondolkozni, hogy no jó, de akkor milyen lehet... egy bombanőtől szívesen fogadok el szépségtanácsokat..., de így olyan fura.
Olyan kiváncsi lennék, hogy milyenek az ősanyák... tényleg olyanok-e, mint amilyeneket az utcán bélyegzünk-e meg ezzel.
17:43 vagyok. Köszi 18:42!
A szülinapján szegénykém épp lázzal küzdött, sajnos egy mosolygós képünk se készült. Azért olyan kis unott rajta.
De az első lépések annál vidámabbak voltak. Irtóra élvezte! :)
Utolsó vagyok!
Nem jó képet töltöttem fel,az első fotón nem az Apukájával van hanem az egy haver srác!No mindegy,végül is a fiam a lényeg!A 2. képen én vagyok,ébredés után vagyunk úgyhogy azért vagyunk ilyen kómásak!A 3.képen pedig huncutkodik!
Üdv:1 éves,Milán anyukája!
05. 15-ei, 07: 35-ös, bénázós válaszoló vagyok.Megkísérlek egy képet feltenni, amin én is rajta vagyok, és ma készült, a kicsi keresztelőjén:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!