Elgondolkoztatok már ezen?
Szia!Mi Debrecenből irunk,1 éves a lányom:
Sajnos nem sikerült képet feltöltenem, mert túl nagyok, és nem tudom, hogy kell kicsinyíteni.Nem vagyok számítógép zseni finoman szólva.:))De jó ez a kérdés, és jó látni Titeket!Tényleg nagyon szépek a babák, és mindenki nagyon szimpatikus.
Azt én se értem, hogy miért kell pontozni..Itt nincs hasznos, meg nem hasznos válasz.És tényleg nem verseny!Annyira gáz ez a pontozós játék! Van olyan, aki annyira ráér a pici mellett, hogy szabad idejében pontozgat?
Kedves utolsó képet felrakó válaszoló!Egy picit irigykedem, mert az én lányom is 7 és fél hónapos, de ő még nem ül a babakocsiban.És a hintába se tehetném bele, mert nem bírná megtartani még magát, dülöngélne szegénykém.Annyira várom már, hogy üljön, totyogjon, és beszéljen..
1.
Miért pontozzák le a válaszokat (képeket) vajon?? :(
Engem is lepontoztak. :))) Tényleg nagyon szimpatikusak az anyukák, a babák meg válogatottan szépek. ;)
Aki lepontozott bárkit is, légyszi, töltsön már fel egy képet, hadd lássuk, kiről van szó. Engem érdekelne. Gondolom ahhoz nincs mersze. Gyáva féreg. :)
Na lehet most.......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!