Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tegyek, hogy sétáltassam így?

Mit tegyek, hogy sétáltassam így?

Figyelt kérdés

Nagyon jó idő van mostanában,nagyon szeretném kivinni a 10 hetesemet,de nem marad meg a babakocsiban,sem a babahordozóban,sehogy sem,hason sem.Csak üvölt és üvölt.

Pedig idebent elviseli a babakocsit,van hogy abban is alszik néha,de kinnt utálja.Próbáltam kenguruban azt sem bírja,a kendőt sem,az ölemben sem marad meg.Mit tegyek,hogy el tudjunk menni,esetleg hosszabb sétákra üvöltés nélkül?

2011. máj. 13. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Vidd alvásidőben, akkor talán alszik a kocsiban, nálunk sokszor volt így.
2011. máj. 13. 17:12
 2/5 anonim ***** válasza:

Nem tudod miért nem marad benne? Lehet valami zavarja, kényelmetlen neki, sok babának nem válik be a hiperszuper babakocsi hiába vette meg a szülő drága pénzért.

Tapasztalat: az én kicsim is üvöltöt az első pár babakocsis sétán, de útközben egyszer csak elaludt, lehet, hogy még idő kell neki, hogy megszokja, próbáld meg a sírás ellenére is kicsit kint tologatni a levegőn.

2011. máj. 13. 17:28
 3/5 anonim ***** válasza:
vidd a lakasba a babakocsit es neha tedd bele hogy szokja...az en fiamnak is "fajt" a babakocsi de lassan megszokta es en is alvas idoben vittem
2011. máj. 13. 17:31
 4/5 anonim ***** válasza:
lehet nagy neki a tér.bár elég meleg van,de tegyél köré plédet,hogy kisebb helyen érezze magát.
2011. máj. 13. 18:23
 5/5 anonim ***** válasza:

Úgy tűnik nem a babakocsival van a baj, hanem az utcával.

Időnként állj ki vele a nyitott ablakhoz ugyanúgy, ahogy levinnéd az utcára, vagy az erkélyre ha van.

Lehet az ismeretlen hangok látvány, szituáció ilyeszti meg.

Próbálgatni kell megfogja szokni. Téged mindig lásson úgy fordítsd, feltétlen ! és beszélj hozzá. Rövid időre vidd ki, csak 5 percre, majd egyre hosszabban. Ha sír is tarts ki a kis idők mellett. Megfogja szokni !

Én voltam ilyesmi. Anyum mesélte, egyszerűen nem szerettem az autók hangját, kiakadtam mindig.

De az embernek időnként mennie kell. Ne izgulj, nem lesz semmi baja, ha sírdogál kicsit. Téged tudom idegesít, de csak ha próbálod, úgy fogja megszokni. Légy erős !

2011. máj. 13. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!