Ilyen időben mennyi időre és mibe öltöztetve sétáltassam a 7hetes kisfiam?
Figyelt kérdés
2008. szept. 16. 20:27
1/7 anonim válasza:
Szerintem ilyen időben elég 20 perc.
Sapka,kezes-lábas,kiskabát,takaró.A kezes-lábas alá kis body és zokni nem árt.Kend be az arcát nehogy kikezdje a hideg.
2/7 anonim válasza:
valóban jó melegen öltöztesd fel, de azért figyelgesd,nehogy melege legyen. Mi addig vagyunk lent,ameddig én is bírom, van, hogy 2-3 órát is sétálunk. friss a levegő a hideg és az eső ellenére,nagyon jókat tud aludni. Amúgy -8 fokig simán mehettek a babával, ki is teheted az erkélyre is, erősíti az immunrendszerét, úgyhogy csak használ neki!!!
3/7 anonim válasza:
Én ilyen időben ki sem viszem..ma egész nap esett,hova induljak vele.Amúgy egész nap bágyadt is volt,sokat aludt.Jól kiszellőztettem a másik szobát..mindig azt ahol épp nem voltunk..ha muszáj leviszem kendőben,de majd csak enyhül az idő akkor megyünk.Különben én sem szivesen mászkálok ilyen trutyis időben..csak ha nagyon kell..9hetesek vagyunk
4/7 anonim válasza:
Mi is voltunk ma kint húsz percet,legalább annyit míg el sétáltunk a boltba meg haza. Van esővédőnk így nem érhet baj. A lényeg hogy úgy öltöztesd, ahogy te jól érzed magad,rá plusz egy ruha. Levegőre szüksége van annak a babának. Ha nem mered kivinni,akkor 10-15percre nyisd ki az ablakot,de öt jól takard be. 4hetes kisfiú anyukája
5/7 anonim válasza:
A 3.válaszoló anyukától kérdezem,h akkor az őszi-téli hónapokban nem lesz kivíve a baba?!Mert általában ilyen trutyis idő van márciusig!És ebből a szempontból teljesen mindegy,h mi szeretünk ilyenkor kint,vagy sem...már a gyerek érdeke az első!Én már rádobtam a kocsira a lábzsákot+esővédőt és 1 órát sétálgattunk.Nagyon jót aludt a levegőn!18 hetes baba anyukája
6/7 anonim válasza:
Én adtam rá badyt, rá egy rugit (vagy harisnyát, egy nacité és egy pulcsit) és jól betakartam, sapi, esővédő és mentünk:-) Ma megnézem a lágzsákot, és hogy mekkor és milyen vastag a kezelsábas. Ha még nem vastag bundás téli, hanem vékonyabb, azt adom rá.
Nyugodtan ki lehet menni, sőt kell is a babának. Ugyanannyit sétállhatsz, mint máskor, jó a levegő neki:-)
7/7 A kérdező kommentje:
köszi szépen, csak annyira megoszlanak a vélemények.
anyukám szerint nyugodtan menjünk,1órát is akár, párom azt mondja 10perc.
overállt hány foktól adtok rá?
és az esővédőt a hideg ellen teszitek fel, vagy csak, ha esik?
2008. szept. 17. 10:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!