Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 4,5 hónapos a babám. Milyen...

4,5 hónapos a babám. Milyen fekvési pózban sétáltassam?

Figyelt kérdés
Még mózesben fekszik teljesen vízszintesen, viszont látom, hogy már nézelődni szeretne, fészkelődik sokat. Szerintetek átcserélhetem már sportülésre a mózest? Azt egy fokozattal feljebb tudnám állítani, hogy kicsit jobban kilásson.
2011. márc. 26. 13:17
 1/5 anonim ***** válasza:
én ilyenkor még javában fekve sétáltam.olyan 7 hónapos kora körül emeltem egyet rajta.
2011. márc. 26. 13:27
 2/5 anonim ***** válasza:
mi ilyenkor cseréltük le a mózest bébihordóra. a sportrészt csak később, olyan 8 hónapos kora körül használtuk. viszont ha dönthető az is, lecserélheted. tehát ne üljön benne, de azért kilásson :)
2011. márc. 26. 13:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Nagyon kicsi még a sportrészhez. 6 hónapos kora előtt nem igazán tesz jót , ha ülteted a babakocsiban.
2011. márc. 26. 13:39
 4/5 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor már javában sportban hordtam, fel volt emelve picit a feje, így kicsit kilátott, aludni sosem akart a babakocsiban. Aztán egyre jobban emeltem, 5 hósan már ült egyébként is, fel is tudott ülni, akkor már teljesen ült a babakocsiban. Szerintem az a jó, ha igazítod a fejlődéséhez. Nem muszáj 6 hónapig vízszintesben tartani, ha ő nem azt akarja.
2011. márc. 26. 14:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem akarnám még ültetni, csak egy fokozatot állítanék a háttámlán, ami olyan 30 fokot jelenthet körülbelül. Remélem annyi nem árt majd a kis gerincének...
2011. márc. 26. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!