Hogy sétáltassam a hason alvó babámat?
Figyelt kérdés
2 hónapos kisfiam csak hason alszik két hetes kora óta. Szeretném sétáltatni a babakocsival(mózes), de ha elalszik és a hátára teszem min.10 perc múlva felébred és sír. Ha ébren van és úgy teszem le a hátára akkor el sem alszik, így csendben max.20 percet bír ki. Próbáltam már a ringatást is. Így sem alszik el a hátán. Nagyon szeretnék sétálni menni vele, de nem merem hason alva elvinni. Annak meg, hogy végig sírjon nem látom értelmét. Volt valaki hasonló helyzetben?2011. ápr. 26. 12:56
1/10 anonim válasza:
Az én lányom is csak hason tud elaludni, de nekünk hordozós babakocsink van és abban elalszik a hátán is, ha zötykölődik alatta a kocsi. Persze ahogy megállok és kb 10 percig nem mozdul a kocsi, felébred, de én mindig abban sétáltatom.
2/10 anonim válasza:
Én hason vittem. Letettem a hasára, és már aludt is, én meg toltam.
3/10 anonim válasza:
Az én fiam is mindig hason alszik,én meg tologatom.
4/10 anonim válasza:
Az én kisfiam is hason alvó volt, úgyhogy a mózesben is mindig hasra fektettem, úgy vittem sétálni.
5/10 anonim válasza:
Nekünk is volt időszak, hogy hasonfekve babakocsizott. Úgyhogy nem sokan csodálták meg séták közbe a pofiját :-)
6/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor én is elviszem hason alva sétálni, vagy megpróbálom a hordozós "trükköt" szerencsére nekünk is vázraerősíthető van, és a kocsiban nagyon jókat alszik benne! Szép napokat mindenkinek!
2011. ápr. 26. 13:35
7/10 anonim válasza:
Az ismerősöm kisfia állandóan hason volt a babakocsiban, mert ő is csak úgy volt el, úgy aludt. Nyugodtan fektesd hasra, semmi baja nem lesz!
8/10 anonim válasza:
Én már láttam olyan bébit, aki szépen aludt hason a kocsiban. Semmi probléma nem volt vele.
9/10 anonim válasza:
Az én lányom is 2 hónapos, eddig utált hason lenni. Pár napja viszont leteszem hasra, és pár perc múlva már alszik is. Így van ez a babakocsival is. Forgolódik, kalimpál, nem tud elaludni hanyatt. Ráadásul tegnap óta már elfordul jobbra, azóta ha hanyatt van, folyton azzal szórakozik. Megfordítom hasra, tologatom még pár percig, és alszik. Nincs ezzel semmi probléma.
10/10 anonim válasza:
Nyugodtan tedd hasra és irány a séta!Sokkal mélyebben fog aludni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!