Tényleg választanom kell? Kis korkülönbség a gyerekek között és nincs bölcsi, vagy nagyobb korkülönbség, és a nagy mehet bölcsibe?
Köszönöm a válaszokat! Persze, tisztában vagyok vele, hogy nem szeretném másoktól elvenni a helyet, azért kéne azon felül valami megoldás, mert ez így elszomorító... Tudom, hogy a gyerekek még ilyen idős korban nem egymással, hanem egymás mellett játszanak, de legalább közösségben van.
Attól tartok tényleg marad a baba-mama klubb, bár az nálunk heti 1x van, a játszóházakban nincs állandó kispajtás, a játszótereken sem nagyon találtunk még :o( Vagy nagyobbak, vagy kisebbekkel találkozunk, vagy egyidős lányokkal... menyasszonyjelöltje meg már 5 is van (barátainknál csak kislány van). Nem beszélve arról, hogy vannak játétok, amik megmaradnak a bölcsinek, vagyis otthonra nem veszem meg az összeset, pl. játékkonyha, különböző alagutak, mozgásfejlesztő játékok, bábszínház ilyesmi, amivel igazából lehetne játszani többen.
Na, mindegy is, csak elgondolkodtam ezen, hogy valahol ez sem igazságos, hogy a 2. gyerkőc gyedéből fizessem a havi 70-ezres magánbölcsit, ha szeretném, hogy szocializálódjon a fiam... de majd ezt is, mint minden mást is megoldunk valahogy, természetesen a kisteó nincs elvetve.
Szép hétvégét nektek!
Családi napközi, játszóházak, baba mama klubok, másokkal közösen bölcsit szervezni... ilyesmi nem jöhet szóba?
Sajna azoknak is kevés a hely akik dolgoznának csak a társaságért járatni kis hazánkban már luxus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!