Más is van ugy, hogy a férje csak akkor van a családal ha van valami az ágyba?
Figyelt kérdés
2009. márc. 11. 17:05
11/15 anonim válasza:
Nálunk naponta kétszer, háromszor is megkövetelte a férjem (kisbaba mellett roha.t fárasztó volt, de ha nem hagytam, akkor botrány és üvöltözés volt a jutalom ), csak most, úgy 1 hónapja, hogy túlórázik, igy szexelni is kb 2 naponta "kell"
12/15 anonim válasza:
Az azért rosssz lehet.Nálunk azért erőltetésről nincs szó.
13/15 anonim válasza:
Szerintem az a férfi aki úgy viselkedik mint a te férjed, túl sokat enged meg magának. Én nem tolerálnám az ilyen viselkedést.
Sokan írtak más problémákról is.Mi akkor vagyunk együtt, ha mindketten akarjuk, a férfiak is tehetnek egyet s mást ha azt akarják, hogy a nőnek legyen kedve. Próbálna meg veszekedni velem a szex miatt....Megértem, hogy szeretik azt gondolni a pasik, hogy nekik ez fontosabb mint a nőknek, vagy nekik 1jár' a szex-de azért könyörgöm, nem állatok vagyunk, főleg nem a gyerekünk anyjával szemben...
15/15 anonim válasza:
Nekem ez tök furcsa(és ezek szerint szerencsés vagyok),mert nálunk a férjem maximálisan hozzám igazodik.De ezt én meg is "hálálom",mert ha nincs hozzá kedvem,akkor is a kedvében járok...csak máshogy.Én hetente kb.2x-3x kívánom-attól függ,mennyire fáraszt le a 2 gyerek-de ő soha nem erőszakos,vagy elégedetlen.Őszintén mondom,sajnállak benneteket,lányok.Az élet legszebb és egyben legnehezebb feladatát végzitek,és ahelyett,h ezt értékelnék,még rá is tesznek egy lapáttal.Komolyan mondom,néha olyanok a pasik,mint az állatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!