Milyen gyümölcsöket adhatok 6 hónapos babámnak? Most kezdtük a hozzátáplálást! Alma, őszibarack, meg sárgabarackot kapott már!
Én a hozzátáplálást legelőször Hipp-es gyümölcsökkel kezdtem, és utána jött az igazi alma, banán, őszibarack. Ha ki szeretnéd próbálni, én a Hipp-es vilmoskörtét és gyümölcsdesszertet is tudom ajánlani (utóbbit nem mindenhol lehet kapni; Rossmannban igen), a kisfiam imádja mindkettőt! :)
6 hós kortól van Hipp-es babakeksz is, könnyen oldódik - ha már ott tartotok -, a gyümölcshöz tudsz hozzáadni, így táplálóbb.
A tejpépet én nem azonnal kezdtem; most már azt is eszi a pindurkám - én Milupát, vagy Hippet vettem eddig, mindegyik bejött.
2. válaszoló vagyok
Jól van, úgy látszik a Hippes "vili" nagyon bejön a gyerkőcöknek! :D
Igen, pedig én azt hittem, hogy csak kevesen eszik, még nem ajánlgattás sehol :) Enyém is imádja :)
(1.)
Köszi a válaszokat!:-)))
szóval akkor adhatom BÁRMELYIK üveges pépet amire 4,5,6 hónap van ráírva,és az nem baj ha ananász v déligyümi esetleg málna stb??????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!