Normális, hogy ennyire lassan hízik?
Kislányom 2,5 kg-val született, 3 és fél hónapos koráig gyönyörűen hízott, és duplázott.Aztán semmi, de olyan szinten, hogy már januárban elértük az 5 kilót, és most, májusban még mindig nincs 6 kg!!!!!!!( 7 és fél hónapos) Ez azt jelenti, hogy 5 hónap alatt egy kilót nem hízott.Teljesen kivagyok már.Egészséges, vidám baba, még beteg sem volt.Voltunk gastroenterológusnál kétszer, volt vérvételen, vittem székletmintát, de semmit nem találtak.A tejérzékenység gyanúját még nem zárta ki a doki.Próbáltunk már minden tápszert, Sinlacot, minden nap kap húst, krumplit , szed vasat, kapott enzimpótlást.Mit tudnék még tenni??Ez lassan engem is kikészít..
Hozzáteszem, hogy én egy évesen is csak 8 kiló voltam, és mondta anyu, hogy én is kb. 50 g-ot híztam egy héten.Na, de normális ez? Biztosan öröklött is, de engem ez nagyon bánt.Tömöm, mint a libát, megteszek mindent, és semmi!Most Milupa Peptit kap, naponta kétszer még szopik, és főzelékeket.A tejem is kevés volt, erre is jó sokára jöttünk rá.Lesz a gyerekem valaha 6 kiló?Volt valaki hasonló helyzetben??Olyan van, hogy egy gyerek nem nő meg? (hosszra sokat nyúlt, születése óta 20 centit, és egyébként nem tűnik soványnak, teljesen formás baba)
Köszi Neked is!Látom, nem vagyok ezzel egyedül.Nem is azt akarom, hogy óriás bébi legyen, csak ne lenne ilyen kínos-keserves gyarapodnia!Az is igaz, hogy ha genetika, akkor hiába csinálunk bármit, ennyit hízik, és kész.Én alacsony, és vékony vagyok, a férjem viszont 179 cm, és 85 kg.
És a kisfiad mozgásban szépen fejlődött?Volt ereje a kúszáshoz, mászáshoz stb?
Mennyire maradt le?Azért kérdem, mert lehet, hogy ő is az.A gyerekorvos szerint viszont normál az izomzata.
Az elmúlt 2 hétben bepótolta, meghízta a maximumot!:))Tegnap mértük, és végre elhagyta a 6 kilót!!:))
Nagyon bevált ez a tápszer, és az, hogy sokat eszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!