Baj, hogy 2 hónapja nem hízik semmit 14 hós kislányom?
Az 1 éves mérésen 10,15 dkg volt, és ma mértük, és ugyanannyi...2 hónapja 1 dekát sem hízott, mondjuk elég rosszul is eszik, de ez normális, nem baj? nektek hogy volt/van?
köszi
Nekem 1éves kora előtt havonta hízott egy kilót a fiam. Aztán elkezdett visszavenni a tempóból. Először a 15hós mérésen volt plusz 1, aztán szinte csak fél kiló a 18hóson. Szerintem, mivel ő is viszonylag keveset eszik az 1éves kora előtti mennyiségekhez képest, lemozogja, mert most meg ugye már jóval többet mozog.
Ugyanazon a mérlegen lett mérve? Mert a miénk sose egyezett az orvoséval.
köszi lányok, az este már kidőltem...:-)
Hát csak itthon mértük a babamérlegen most, 1 évesen meg a rendelőben a doki.
Hosszra nem tudom, de biztos nőtt, mert ami alá eddig befért, ott most mindig beüti a fejét:-DDD
Hát remélem nincs gond, csak kicsit kiakadtam, hogy egyetlen kis megveszekedett dekát sem szedett fel, cakkra ugyanannyi a súlya...nekem kicsit ijesztő, de majd beszélek a védőnővel, meg 1 hó múlva megyünk a rettegett 15 hós oltásra, gondolom akkor mérik majd...k
köszönöm mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!