Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok arról, hogy Apa...

Mit gondoltok arról, hogy Apa külföldön dolgozik?

Figyelt kérdés
12 napos kisfiúnk van, és a férjem már dolgozott külföldön még a terhességem elején, és most lehetősége lenne, hogy kb. 2 hét múlva kimenjen megint. Úgy havonta tudna hazajárni 1 - 2 hétre, viszont nem tudom milyen hatással lenne ez a babára, nem szakadnának - e el egymástól. A kapcsolatunk az kibírja, már többet is kibírt, úgyhogy ezzel a részével nincs gond. Pénzkereset szempontjából nagyon jó lenne, és nem lennének gondjaink, amik most azért vannak, mert itt nem nagyon talál rendes, jól fizető állást, és elég bizonytalan minden. Szeretnénk idővel családostúl kiköltözni külföldre, és tudom, hogy ehhe először Neki kell ott megteremtenie a feltételeket hozzá, hogy egy babával, ill. kisgyerekkel nekivágjunk. Mit gondoltok erről? Illetve várom hasonló helyzetben lévő Anyukák tapasztalatait. Segítségem lenne, Anyukámék a közelben laknak, úgyhogy nem lennék egyedül, meg a barátnők is itt vannak. Csak hát Apa távol lenne...
2011. máj. 12. 07:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Hát... 4 hetes volt a babánk, mikor a férjem külföldre ment dolgozni.Most 10 hónapos. Pár napot tölt itthon havonta. Én úgy gondolom hogy nincs a világon annyi pénz, ami megérné, hogy szinte külön éljünk. Nem tudok igazán boldog lenni, mivel nincs együtt a család. Életünk legszebb éveit töltjük külön, amit vissza csinálni nem lehet. Olyan rövid az élet, inkább éljek nagy szegénységben, de együtt azzal, akit szeretek.
2011. máj. 12. 10:11
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha penzgondjaitok vannak mert nem talal rendes melot otthon akkor nincs mit gondolkodni. Neheznek biztosan nehez de a kapcsolatot a penztelenseg, emiatt kialakulo konfliktusok... a kapcsolatot tonkre tehetik. Ezzel sem fogsz sokra menni. Gondold el a a ferjed, hogy erzi magat, hogy nem tud nektek egy jobb letet biztositani, nelkuloznotok kell. Szerintem ez sem megoldas es hosszu tavon nem vezet semmi jora. A ferjem 3 honapig nem tudott dolgozni es bele volt betegedve, pedig volt felretett penzunk de nem erezte jol magat mint ferfi. Szerintem ha tovabb huzodik konfliktusok es veszekedesek lettek volna belolle es nem azert mert en ragtam volna a fulet, hogy nincs melo csak azert mert nem talalta a helyet, nem erezte jol magat. En azt mondom menjen. Foleg, igy, hogy mar volt kulfoldon, kibirta a kapcsolat es ott van anyukad is, hogy segitsen. Nem csak a jelenbe kell elni, a jovot is nezni kell, foleg most, hogy ott a gyerek. Mindenkinek az az idealis ha anya, apa otthon van de nem mindig mukodik ilyen egyszeruen. A babaval nem lesz semmi gond, ugyan ugy imadni fogja az apukajat. Ne viccelj, 1-2 hetet otthon havonta? :) Ez teljesen jo!!! En tuti nem hagynam ki a lehetoseget foleg ha jobb jovonek nezek elebe par honap ??? mulva.
2011. máj. 12. 10:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem bírnám és nem bírtam ki! Párom is MH-nál dolgozik, mikor megszületett a babánk rá 3 hétre utazott ki. Mi 2 hónapot voltunk aztán külön, maga volt a pokol, így mi is jöttünk utána. Az igaz így alig tudunk félre tenni így, de az hogy együtt van a család ezekben a boldog és fontos időszakban szerintem megfizethetetlen!
2011. máj. 12. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!